İYİ Parti İl Başkanı'ndan dikkat çeken tepki: Lise öğrencisiydim, Mustafa Alan vardı, 53 yaşındayım hala var!

İYİ Parti'nin, Mustafa Alan tepkisi sürüyor. Ataş'ın ardından bu kez de Ataman'dan dikkat çeken açıklamalar...

İYİ Parti İl Başkanı'ndan dikkat çeken tepki: Lise öğrencisiydim, Mustafa Alan vardı, 53 yaşındayım hala var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın, Mustafa Alan’a yönelik yaptığı açıklamanın ardından bu kez de İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman’dan dikkat çeken bir tepki geldi. Ataman, “Sümer Lisesi öğrencisiydim, Mustafa Alan vardı, 53 yaşındayım hala var. Kayseri'mizde liyakat sahibi başka esnaf yok mu?” diye sordu.
“ARTIK BU ŞEHİR SİZİ KALDIRMIYOR, BU ŞEHRİN KAMBURU OLMANIZA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”
Diğer yandan Milletvekili Dursun Ataş’ın yaptığı zehir zemberek açıklamaya da destek veren Ataman, “Bizim mücadelemiz her platformda tek adam olmak ve o makamlarda ömür boyu kalmak ve babadan oğula geçmesine karşı mücadele etmektir. Kendini vazgeçilmez gören, iktidar şakşakcıları, Sayın vekilimizin dediği gibi ‘Nefesimiz ensenizde’  Muhteremler, yıllardır rant olan yerlerde çöreklendiniz, OSB'den Serbest Bölgeye, Kayseri Spor'umuzdan, odalara kadar... Artık bu şehir sizi kaldırmıyor, bu şehrin kamburu olmanıza müsaade etmeyeceğiz” ifadeleri ile dikkat çekti. 

İYİ Parti Milletvekili Ataş'tan zehir zemberek açıklama! Detaylar için TIKLAYIN

 

HaberATAŞ: MUSTAFA ALAN BEY ARTIK YETER!
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da, dün yaptığı açıklamada Esnaf Kefaret Kooperatifi Başkanlığı da yapan Alan’a da sert tepki göstermişti. 
Ataş, “Yıllardır asıl mesleğini unutan, geçimini adeta esnafların temsil edildiği makamlara bağlayan Sayın Mustafa Alan’ın da elit zümreyle kol kola vererek esnaf odaları üzerindeki şahsi tahakkümünü sürdürme gayreti de gözlerden kaçmamaktadır. Yoksa yıllarca başkanlık yaptığı saatçiler esnaf odası yönetimine  zoraki de olsa adını yazdıran Mustafa Alan bey yeniden esnaf odaları birliğinde başkanlık hayalleri mi kurmaktadır? Mustafa Alan bey! Siyasi şov için kurduğunuz sözde istişare sofralarında harcadığınız ve harcattığınız her kör kuruşta her üyenin hakkı var. Esnaflar sadece AKP’li değil, sadece AKP’lileri davet edip kimi kime peşkeş çekmeye çalışıyorsun? Artık yeter”