İYİ Parti'den Kimsesiz ailesine taziye ziyareti

İYİ Parti Kayseri Teşkilatı, yabancı uyruklu Ebu Muhammed C. tarafından bıçakla öldürülen Ercan Kimsesiz'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti'den Kimsesiz ailesine taziye ziyareti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Teşkilatı, yabancı uyruklu Ebu Muhammed C. tarafından bıçakla öldürülen Ercan Kimsesiz’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Kazım Yücel, sosyal medya hesabından ziyaretle ilgini açıklamada, “Kayseri Millet Vekilimiz, Dursun Ataş , İl başkanımız Sebati Ataman  ve teşkilat mensuplarımıza birlikte; Suriyeli tarafından bıçakla öldürülen Ercan Kimsesiz’in ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.” ifadelerini kullandı. 
Ercan Kimsesiz’in amcaoğlu İlhami Kimsesiz de, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, “Acımız büyük, sizler de acımızı paylaşmak için geldiniz, hoş geldiniz. Rabbim bu acıyı hiç kimseye yaşatmasın diliyorum. Dostlar sağolsun” diye konuştu.
Olay Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesi Mehmet Baldöktü Caddesi üzerinde meydana gelen gelmiş, önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen yabancı uyruklu Ebu Muhammed C., Ercan Kimsesiz ile görüşmek için buluşmuş, ikili arasında çıkan tartışma sonrasında Ebu Muhammed C., yanındaki bıçak ile Ercan Kimsesiz’i bıçaklayarak öldürmüştü.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs, geniş güvenlik önlemleri ile adliyeye sevk edilmiş, ardından da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.