İyi Parti'den Büyükkılıç'a makam aracı desteği

Kayseri Büyükşehir Belediyesi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak için toplandı. Meclis 'ihtiyaç var' denilen yeni makam aracının kime alma konusunu da görüşüldü. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İyi Parti'den Büyükkılıç'a makam aracı desteği
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı Meclis toplantısını yapıldı. Saat 15.00’te Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Başkan Memduh Büyükkılıç başkanlık etti.  Meclis’te imar ağırlıklı gündeme maddeleri görüşülerek karara bağlandı. 


KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDE KİM MAKAM ARACI İSTEDİ?
Meclis’te Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve faaliyetlerinde kullanılmak üzere 3 adet araç satın alınması talebi de görüşüldü.
Madde okunduktan sonra söz alan Kayseri Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Grup Başkanvekili Erhan Özhan, bu araçlardan birisinin makam aracı olduğuna dikkat çekerek, “Araç kimin, nerenin ihtiyacı, ithal mi yoksa yerli mi?” sorularını yöneltti. 

‘SORU İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM’
Böyle bir soru sorduğu için Özhan’a teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, “3 araçtan birisi makam aracımız TOGG’dur. Her şeyden önce bu ülke insanına fırsat verildiğinde neler yapabileceğinin en güzel göstergelerinden birisidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında emeği geçen her kademedeki kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yerli ve milli olan aracımız, şuanda bindiğimiz aracımız Devlet Malzeme Ofisi’nden alındı. Hakikaten bu milletin bir gururudur” ifadelerini kullandı. Talep, meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi. Aracımız 38 TOGG 038 plakalı şu an da bindiğimiz araç ile aynı.” dedi.

‘CEVABI BİLEREK SORUYU SORDUM’
Yeniden söz alan Özhan, “Ben hem savunma sanayi alanın da hem de bu TOGG yerli aracımız konusunda olumsuz eleştirilere de şahsen katılmamış bir insanımdır. Burada inanç önemli. Burada yerli milli bir şeyi ortaya koyma inancı ve milletin duyduğu bundan heyecanı önemseyen bir insan olduğumu belirtmek isterim. Burada da inanın bu cevabı bilerek bu soruyu sordum. Sağ olun. Ve şunu söylemek istiyorum. TOGG haricinde hiçbir makam aracına, burada hiçbir kuvvetle ‘evet’ dedirtemezdi.