İşte Gelecek Partisi'nin Kayseri adayları

Gelecek Partisi'nde 31 Mart yerel seçimler için hazırlıklar sürerken partinin Büyükşehir, Melikgazi ve Kocasinan belediye başkan adayları belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İşte Gelecek Partisi'nin Kayseri adayları
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler için Gelecek Partisi’nde de hazırlıklar devam ediyor. Partinin seçim çalışmaları sürerken Kayseri adayları da belli oldu. Bu çerçevede Gelecek Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Tosun oldu. 1994 doğumlu olan iş insanı Tosun, daha önce Melikgazi İlçe Başkanlığı görevini yürütüyordu. 
Partinin Melikgazi Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Akkuş olurken, Kocasinan Belediye Başkan Adaylığı için ise Yunus Kırboğa gösterildi. 

Adayları açıklayan İl Başkanı Zülküf Arslan, “Gelecek Partisi olarak partimize en çok yakışan unvan Gençlik!” diyerek genç, cesur ve samimi bir kadroyla çalıştıklarını vurguladı.
Kayseri’yi artık genç, dinamik ve ehil ellere teslim etmenin zamanının geldiğini belirten Arslan, tüm Kayserilileri gelecek çınarının altında buluşmaya davet etti.

“Kayseri için hep birlikte geleceğe” diyerek çalınmadık kapı, girilmedik gönül ve çözülmedik dert bırakmamak için yola çıktıklarını belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Tosun, bu süreçte kendisine destek veren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na, İl Başkanı Zülküf Arslan’a ve Gelecek Partisine gönül vermiş herkese teşekkür ederek, Kayseri’nin daha aydınlık bir geleceğe ulaşması ve daha yaşanabilir, olması için geliştirdikleri projelerle hizmet edecek olmaktan heyecan ve onur duyduğunu dile getirdi.