'Talas'ta vatandaş ile müteahhiti bir araya getireceğiz'

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok projelerini anlatmaya devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Talas'ta vatandaş ile müteahhiti bir araya getireceğiz'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok projelerini anlatmaya devam ediyor. 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Siyasi partiler de bu bağlamda yerel seçim hazırlıklarını sürdürüyor. İyi Parti Talas adayı Göker Gözütok başkan seçilmesi halinde Talas ilçesinde hayata geçirmeyi planladığı projeyi 'X' hesabı üzerinden açıkladı.

'Talas'ta vatandaş ile müteahhiti bir araya getireceğiz'

'Talas bizimle dönüşecek'

Gözütok açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Burası depremde ağır hasar almış bir bina Talas'ta bunun gibi başka binaların olduğunu da biliyoruz. Biz Talas'ta rantsal dönüşüm değil kentsel dönüşüm yapacağız ve kar amacı gütmeyeceğiz. Talas'ta vatandaşlarımızla müteahhitlerin bir araya gelmesini sağlayarak sözleşmelerini güvence altına alacağız. Ayrıca Talas'ta Talas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İmar A.Ş.'yi de aktif ve etkin halde kullanarak Talaslı vatandaşların bir an önce kentsel dönüşüm konutlarına; huzurlu, sağlıklı, emniyetli oturacağı yuvalarına kavuşmasını sağlayacağız. Talas bizimle dönüşecek."