İşte Bünyan'daki olayın perde arkası!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın, 11 Ocak'taki Bünyan ilçe ziyaretinde mevcut AK Partili Belediye Başkanı Özkan Altun'un yer almaması ve fotoğraflarda görünmemesi akıllarda soru işaretleri bırakmıştı. Olayın perde arkası ortaya çıktı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İşte Bünyan'daki olayın perde arkası!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın, Bünyan ilçe ziyaretinde mevcut AK Partili Belediye Başkanı Özkan Altun’un yer almaması ve fotoğraflarda görünmemesi akıllarda soru işaretleri bıraktı.

İşte Bünyan'daki olayın perde arkası! O an neden orada değildi?

Bünyan’da 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı kapsamında bu kez AK Parti’nin değil, MHP’nin aday gösterecek olmasının ardından ortaya çıkan bu fotoğraf merak uyandırmıştı. Peki Büyükkılıç’ın, mevcut Belediye Başkanı Özkan Altun’suz Bünyan ziyaretinin perde arkasında ne var? Altun, neden o ziyarette Büyükkılıç ile birlikte yer almadı?

İşte Bünyan'daki olayın perde arkası! O an neden orada değildi?

Başkan neden orda değildi?

Bu konuda haber merkezimizin ulaştığı Başkan Özkan Altun, yaşanan olayın perde arkasını anlatı. Altun, Büyükkılıç’ın Bünyan ziyaretinin planlı olmadığını ve bir anda yaşandığını ifade ederek, “Memduh Başkan, Gömeç’teki müzeyi ziyaret etmiş, oradan da Bünyan’a geçelim demişler. Beni aradılar , ben de o an Kayseri Organize Sanayii Bölgesi’ndeyim. Geleyim mi diye sordum. Memduh Başkan da yok gelme o zaman, ben çalışmaları gezer, geçerim dedi. Kendisine bu nedenle eşlik edemedim. Memduh Başkan’a ilçe başkanımız eşlik etti. Bunun dışında herhangi bir durum yok” dedi.

İşte Bünyan'daki olayın perde arkası! O an neden orada değildi?