İşte AK Parti ve MHP'nin Gültepe Parkı ve ardından Melikgazi buluşmasının perde arkası

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, önce parkta sonra Melikgazi Belediyesi'nde devam eden buluşmanın perde arkasını Kayseri Olay'a anlattı.

İşte AK Parti ve MHP'nin Gültepe Parkı ve ardından Melikgazi buluşmasının perde arkası
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumartesi günü Melikgazi Belediyesi’nde yapılan ve objektflere takılan buluşma dikkat çekti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MHP Milletvekili Baki Ersoy, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Serkan Tok ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu belediye binasında bir araya geldi. Tarafların neden Melikgazi Belediyesi’nde buluştukları ve ne konuştukları merak konusu oldu.
BAŞKAN ÇOPUROĞLU, O BULUŞMAYI ANLATTI 
Gültepe Parkın’da başlayan ve daha sonra Melikgazi Belediyesi’nde devam eden buluşmanın perde arkasını AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu açıkladı. Çopuroğlu, Melikgazi Belediyesi’nin özel olarak seçilmiş bir yer olmadığını belirterek, “Şehrimiz gazetecilerinden Erdinç Teğmen’in kızı Ayşenur ve Ömer Fevzi’nin nikahlarına şahitlik ettik.  Hep birlikte o nikahtaydık. Daha sonra başka bir vatandaşımızın da nikahı vardı, o an denk geldik ve hep birlikte o nikaha da katıldık, çiftlere mutluluklar diledik. Sonra oradan yürüyerek, Melikgazi Belediyesi’ne geçtik ve kahve içtik. Yani planlı, programlı bir buluşma değil. O an gerçekleşen bir durum. Kayserimizi konuştuk, çalışmalarımızı konuştuk, sohbet ettik. Birlik, beraberlik içinde Cumhur ittifakı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Söz konusu buluşma o an gerekleşen bir şey. Özel olarak, planlı, programlı, gizemli bir buluşma değil. Nikah nedeniyle bir araya geldiğimiz bir buluşma” diye konuştu. 


 

Neden Melikgazi'de buluştular ve ne konuştular?

Ayrıntılar için TIKLAYIN