Neden Melikgazi'de buluştular ve ne konuştular?

Hafta sonu Melikgazi Belediyesi'ndeki buluşma dikkat çekti..

Neden Melikgazi'de buluştular ve ne konuştular?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MHP Milletvekili Baki Ersoy, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Serkan Tok ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, belediye binasında bir araya geldi. Tarafların neden Melikgazi Belediyesi’nde buluştukları ve ne konuştukları merak konusu oldu.
ÖZHASEKİ: KAYSERİ'NİN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, konuyla ilgili olarak, “Kayseri Milletvekilimiz Baki Ersoy, AK Parti ve MHP İl Başkanlarımız Şaban Çopuroğlu ve Serkan Tok, Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu ile bir araya geldik. Cumhur İttifakı ruhuyla, Kayseri'nin gelişmesi için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
ÇOPUROĞLU "HER ŞEY KAYSERİMİZ İÇİN" DERKEN TOK İSE SEVDAMIZKAYSERİ MESAJI PAYLAŞTI
AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, o anı “Her şey Kayseri’miz için” notuyla paylaşırken,  MHP İl Başkanı Serkan Tok ise “Sevdamız Kayseri” paylaşımı yaptı. 
ERSOY, ÇOPUROĞLU'NU RETWEETLEDİ!
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapmazken, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu’nun “Her şey Kayseri’miz için” paylaşımını retweetledi.
PALANCIOĞLU: BELEDİYEMİZDE AĞIRLADIK!
Ev sahipliği yapan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise “Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri İl Başkanı Sayın Şaban Çopuroğlu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok'u belediyemizde ağırladık” ifadelerini kullandı.