İşte AK Parti'nin yeni başkanı

Adalet ve Kalkınma Partisi Kayseri İl Teşkilatında Emine Timuçin'in istifasının ardından yeni başkan belli oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

İşte AK Parti'nin yeni başkanı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde milletvekili adayı olmak için Kayseri Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden, seçimlerin ardından yeniden göreve gelen Emine Timuçin 1 Aralık 2023 tarihinde yaptığı açıklama ile istifasını duyurmuştu. Timuçin’in ardından il kadın kolları başkanlığa kimin getirileceği sorusu akşam saatlerinde yanıtını buldu. AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm sosyal medyadan yaptığı açıklama ile bu göreve Meral Koşar’ın getirildiğini kamuoyuna duyurdu.

İşte AK Parti'nin yeni başkanı

Üzüm konuyla ilgili paylaşımında, “Kayseri'mize İl Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Meral Koşar Başkanımızı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu zamana kadar özverili çalışmalarından dolayı Emine Timuçin şahımıza teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı eylesin.” ifadelerine yer verdi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla Koşar’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. 

Yahyalı Kadın Kolları İlçe Başkanı olarak görev yapan Meral Koşar, aynı zamanda Yahyalı Belediye Meclis Üyesi olarak da görev yapıyordu.