'İsrail durmayacak, ama biz de durmayacağız'

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan'dan İsrail açıklaması. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

'İsrail durmayacak, ama biz de durmayacağız'

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan'dan İsrail açıklaması. Arıkan 'X' hesabı üzerinden İsrail'in, Gazze'nin Refah kentine saldırılarının; çocuk, kadın, yaşlı dinlemeden artarak devam ettiğini bildirdi.

Arıkan, zulmün devam ettiğini ve hükümetin İsrail ile olan ticaretini bitirmediğini vurguladı ve tepkisini dile getirdi.

Mahmut Arıkan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Katil İsrail'in, Gazze'nin Refah kentine saldırıları çocuk, kadın, yaşlı dinlemeden artarak devam ediyor.

Aralıksız devam eden diğer durum ise Müslüman ülkelerin liderlerinin bu süreci sadece kınamaları ve İsrail'e karşı somut bir adım atacak kararları ve icraatları yapmamalarıdır. Nitekim bugün toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı, Refah'ta olanları kınadı ve BM Güvenlik Konseyi'ne İsrail'in saldırılarını durdurma çağrısı yaptı. 

Ülkemiz ise tüm çabalarımıza ve çağrılarımıza rağmen bırakın somut adım atmayı, İsrail'e giden ticareti dahi durdurmuyor.

İsrail durmayacak, ama biz de durmayacağız. Özgür Filistin'e kavuşmak, bu zulmü durdurmak adına mücadeleye devam edeceğiz."