İlgi patlamasıyla karşılaştı! Gong yeni halka arz için çaldı

Kayserili Borsa yatırımcılarının da yakından takip ettiği Borsa İstanbul'da 2024 yılının halka arz olan ilk şirketi işlem görmeye başladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

İlgi patlamasıyla karşılaştı! Gong yeni halka arz için çaldı

Kayseri'de borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Borsa İstanbul'da 2024 yılının ilk şirketi Borsa'da işlemlerine başladı. SPK tarafından izahnamesi onaylanan ve 6 - 7 Şubat 2024 tarihlerinde halka arz olmak için talep toplayan Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş. bugün Borsa İstanbul'da gong töreni sonrasında işlem görmeye başladı.

Borsa İstanbul Ana Pazar'da "PATEK" koduyla işlem görmeye başlayan Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş. 35 TL'den eşit dağıtım yöntemiyle 27.000.000 lot olarak talep toplamıştı. 

İnşaat, gayrimenkul, uluslararası lojistik, gıda, imalat sanayi, enerji ve madencilik sektörlerinde faaliyet gösteren Pasifik Grub bünyesindeki şirketin 27.000.000 payına Borsa yatırımcılarından 4 kattan fazla talep geldi. 

Gong töreninde konuşan Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Yatırımcılarımız tarafından gelen yoğun ilgi de bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz projelerin çok önemli bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Bugün itibarıyla da yeni projeler geliştirerek bize güvenen, inanan yatırımcılarımıza önemli fırsatlar sunmaya devam edeceğiz.” dedi.