İş arayanlar! O Holding duyurdu: 15 kişi alınacak…

Kayseri'de iş arayanlar için iş duyurusu. 15 kişi alınacağı belirtildi. Detaylar Kayseri haber bültenimizde…

İş arayanlar! O Holding duyurdu: 15 kişi alınacak…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İşsizlik ülkemizde kanayan yara olarak yerini koruyor. Kayseri’de bu çerçevede iş ilanları da dikkat çekiyor. Firmalar zaman zaman yaptıkları duyurularla işçi aradığını ifade ediyor. İşçi arayan  Eren Holding’de bu konuda duyuru yaptı. Holding bünyesinde istihdam etmek üzere 15 kişilik personel alımı gerçekleştirecek. 

Modern ambalaj, mukavva ve karton üretimi yapan firmada istihdam edilmek üzere üretim işçisi, forklift operatörü mesleklerinde 15 kişi alınacak. 
Holding istihdam edilecek personelle ilgili, “Dolgun sosyal ücretlendirme” vaadinde bulunurken, alım yapılacak personelin yaş aralığının da 18-35 olacağını belirtti. Diğer yandan başvuracak adayların ayrıca en az lise mezunu olması isteniyor. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. 
İŞTE PERSONEL ALIM DUYURUSU...
İş arayanlar! O Holding duyurdu: 15 kişi alınacak…EREN HOLDİNG HAKKINDA
Eren Holding, bünyesinde faaliyet gösteren Modern Ambalaj, oluklu mukavva ambalaj üretimine 1997 yılında kurulan Çorlu tesisi ile başlamıştır. Bursa Modern Ambalaj şirketinin Gruba katılması ve Manisa, Kayseri, Gebze, Eskişehir, İstanbul tesislerinin açılmasıyla büyüyen Grup, bugün 240.000m² kapalı alana sahip 7 fabrikasıyla ve yaklaşık 2.500 çalışanı ile yılda 800.000 ton oluklu mukavva ambalaj üretebilmektedir. 2023 yılı içerisinde Sakarya tesisinin  faaliyete başlaması ile yıllık 1.000.000 ton kapasiteye ulaşılacağı ifade ediliyor.
 

KAYSERİ’DEKİ TESİSİ ÖZELLİKLERİ
Toplam Alan    35.000 m²
Kapalı Alan    22.500 m²
Üretim Kapasitesi    85.000 ton/yıl

Modern Ambalaj Kayseri tesisi, istenilen ebat ve kalitede tek dalga/dopel levha ve kutu üretimleri gerçekleştirmekte olup Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz bölgesindeki firmalara hizmet sunmaktadır.

2009 yılında üretime başlayan tesisimiz 55.000 ton/yıl kapasitesi, 2020 yılında yenilenmiş fabrika binası ve yeni oluklu hattı ile 85.000 ton/yıl kapasiteye ulaşmıştır. Son haliyle bölgesinin en büyük ve en modern tesisi durumundadır.