Kayseri'de 535 kişilik işçi alımı kurası sonuçlandı!

Karayolları Genel Müdürlüğü bir süre önce 3000 işçi alımına yönelik duyuru yapmıştı. İşçi alımının yapıldığı iller arasında Kayseri'de vardı. Kayseri'de 535 kişiyi ilgilendiren kura sonuçları belli oldu.

Kayseri'de 535 kişilik işçi alımı kurası sonuçlandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Karayolları Genel Müdürlüğü İşçi alım kura sonuçları açıklandı. Karayolları Genel Müdürlüğü bir süre önce 3000 işçi alımına yönelik duyuru yapmıştı. İşçi alımıyla ilgili noter kurası çekildi. 
Kayseri'de 535 kişilik işçi alımı kurası sonuçlandı!
Karayollarından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik çerçevesinde Genel Müdürlüğümüz merkez ve taşra teşkilatımıza bağlı işyerlerimiz daimi işçi kadrolarında istihdam edilecek işçiler için Genel Müdürlüğümüzde  yapılan noter kura çekilişi sonucu asıl ve yedek aday listeleri il esaslı olarak ilan edilmiştir. Atanmaya hak kazanan asıl adayların başvuru süreci ile ilgili duyuru 5 Haziran 2023 tarihinde Genel Müdürlüğümüz internet sitesinde ayrıca yapılacaktır. Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.
Kayseri'de 535 kişilik işçi alımı kurası sonuçlandı!Aralarında operatör, aşçı, beden işçisi, Doğal Gaz Kalorifer Ateşçisi, elektrikçi, otomotiv mekanikeri, güvenlik görevlisi gibi alanlardaki işçi alım sonuçları belli oldu. 
Kayseri'de 535 kişilik işçi alımı kurası sonuçlandı!
İşte Kayseri için kurada çıkan 535 kişi…
Karayolları Genel Müdürlüğü İşçi Personel Alımı Kura Sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYIN