IQ tartışması! Eski defterler açıldı!

AK Parti Milletvekili İsmail Tamer'in yaptığı açıklamalara, CHP İl Başkanı Ümit Özer'den tepki...

IQ tartışması! Eski defterler açıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, CHP Milletvekili Çetin Arık ile İl Başkanı Ümit Özer’e tepki gösterdi. Katıldığı bir televizyon programında Tamer, Arık’ın Kayseri’yi kötülediğini savundu ve “Şehre bir tane çivisi yok” dedi. Tamer, CHP İl Başkanı Ümit Özer’in, bir süre önce diş hastanesinde tedavi olamadığını ve ileri tarihe randevu verildiğine dair bir vatandaşın feryadını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmasıyla ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı. Böyle bir durumun olamayacağını savunan Tamer, Özer’in yalan söylediğini öne sürerek, “IQ’su düşük olan birisi  kalkıp da sen, hastanelerin işleyiş tarzını dahi bilmeden iftira atıyorsun” ifadelerini kullandı. CHP İl Başkanı Özer’de, Tamer’in bu yöndeki açıklamalarına sert tepki gösterdi ve FETÖ Lideri ile yan yana olduğu fotoğrafı hatırlatarak, “Ey, beynini birilerine teslim eden, aklını kullanamayan zat, "Ben hoca efendiye gitmek istememiştim, ama itiraz edemedim" diyene ne denir? Aklın neredeydi? Beynin neredeydi? Senin IQ'nu ve senin gibilerin IQ değerini bu millet gördü. Bu milletin başına ne belalar açtığınızı herkes biliyor” dedi.
“IQ DÜŞÜK OLAN BİRİSİ KALKIP DA SEN HASTANELERİN İŞLEYİŞ TARZINI DAHİ BİLMEDEN İFTİRA ATIYORSUN”
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, katıldığı TV Kayseri’de, CHP’yi eleştirdi. Tamer, “Çetin Arık, Kayseri’ye çivi çakmayan, çivisi yok bu adamın. Devamlı yanlış bir şeyler şey yapıyor. Herkese çalışıyormuş gibi göstererek ifade ediyor. CHP’nin il başkanı da aynı. Kalkmış o ün güya bana tweet atmış, beni kastederek. Yok efendim, diş hastanelerinde 3 ay gün  veriliyormuş, acil olan dişini çektiremiyormuş. Ya senin ne beynin yeter bunu anlamaya…IQ düşük olan birisi  kalkıp da sen hastanelerin işleyiş tarzını dahi bilmeden iftira atıyorsun. Yalan söylüyorsun. Kalkmış diyor ki dişi ağrıyan biri dişini  aylardır çektiremiyor diyor. Ya Allah’tan korkun.  Bugün daha sordum 4 tane orda acilde  uzman hekim var. Diş çekimi var. Her dakika orda birisi karşında bulabilirsin. Sen nasıl oluyor da aylardır çektiremiyorsun. Onu anlayamıyorum. Diş tedavisi uzun süreli bir tedavidir. Bir sefer olmaz. Diş tedavisi aylarca sürebilir. Sen bu aylarca sürme işini kalkıp,  acile karıştırırsan işte ben sana orda IQ düşük derim. Sen eğer doğruyu bilsen bu şekilde bir beyanat vermezsin. Koskoca bir partinin muhalefet partisinin il başkanısın . Bırakım girmesi lazım. Gitsin, incelesin Diş Hastanesinden uzman diş tabibi var mı, yok mu incelesin görsün. Yoğunluğa göre 7’ye kadar durabilecek durumları var” dedi.
‘BEN HOCA EFENDİYE GİTMEK İSTEMEMİŞTİM, AMA İTİRAZ EDEMEDİM’ DİYENE NE DENİR?
AK Partili Tamer’in kendisini hedef alan sözlerine sert cevap veren CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, tartışmalı Pensilvanya ziyaretine dair fotoğrafı gündeme getirdi.
Özer, “Katıldığı TV programında yine boyunu aşan ifadeler kullanan AKP'nin zikzaklarıyla ünlü ismi İsmail Tamer, kendince sağa sola racon kesmiş. İnsanda biraz yüz olur. Aynaya bakar. Ey, beynini birilerine teslim eden, aklını kullanamayan zat, ‘Ben hoca efendiye gitmek istememiştim, ama itiraz edemedim’ diyene ne denir? Aklın neredeydi? Beynin neredeydi? Senin IQ'nu ve senin gibilerin IQ değerini bu millet gördü. Bu milletin başına ne belalar açtığınızı herkes biliyor. Bu millet çok iyi biliyor sizin FETÖ pozlarınızı! Hepiniz oradaydınız. Sahi siz ne ayaksınız? FETÖ, PKK fark etmez! Peki, terör örgütü elebaşıyla fotoğrafı olanlar neden yargılanmıyor? Mutlaka hesap vermeliler” şeklinde konuştu.

Haber
“30 DOLARA KOVİD-19 TESTİ, PAZARLAYAN, SAĞLIK İŞLETMECİLERİNİ BU MİLLET GÖRDÜ”
Geçmişte Sivaslı bazı dernek yöneticilerinin Tamer’le ilgili yaptığı açıklamaları da ve test kiti tartışmalarını da hatırlatan Özer, şu ifadeleri kullandı: Ey İsmail Tamer, sahi sen ne ayaksın! Unuttuysan, hatırlatalım! Bak yiğidolar, senin için ne diyordu: Bizim FETÖ elebaşı ile aynı karede fotoğrafı bulunan İsmail Tamer ile hiç bir işimiz olmaz. İstifa etsin. Ey İsmail Tamer sen ne ayaksın! "Sağlıkta devrim yaptık" diyen zat, çok iyi biliyoruz sizin kişisel menfaat, rant devrimlerinizi. Nereden, nereye hallerinizi!  Millet canının derdine düşmüşken, test kiti bulamazken, o günlerde Korona ile mücadele ederken "30 dolara Kovid-19 testi" pazarlayan, sağlık işletmecilerini bu millet gördü. Hem de çok iyi gördü...Sahi siz ne ayaksınız!
Boyunu aşan açıklamalarıyla nam salmış ve "Artık asgari ücretlinin evinin önünde arabası mevcut” diyen, bu milletten bihaber olan, bu milletin haliyle alay eden, ey AKP'li İsmail Tamer, sen ne ayaksın? Bu gündeme gelmek için son zamanlardaki çırpınışlarının nedeni belli. Anlaşılan o ki, yeni siyasi pazarlama, arayışı içindesin. Nafile çaba. Vatandaşımız sizin gerçek yüzünüzü gördü. Bu yüzden halkın partisine laf etmek kim, sen kim! Haddini bil. 6 ayda bir telefon değiştiriyorlar...Asgari ücretlinin evinin önünde arabası mevcut!" diyen ekonomik tablodan, milletten uzak, vatandaşın durumundan bihaber, gündeme gelmek ve koltuk kapmak için kendine çalışmasıyla meşhur AKPli İsmail Tamer'in "Milletvekilliği" yaptığı, şehre bir çivi çaktığını sandığı Kayseri'de işte vatandaşın hali. Sahi, Pensilvanya ziyaretçisi İsmail Tamer, sen ne ayaksın!”
“MECLİS'TE BU MİLLETE YALAN SÖYLEMEYE UTANMIYOR MUSUN?”
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in, Meclis’te yalan söylediğini öne süren CHP iL Başkanı Ümit Özer, ayrıca şu paylaşımı yaptı: Ey Pensilvanya ziyaretçisi AKPli İsmail Tamer, Meclis'te bu millete yalan söylemeye utanmıyor musun? Milletin Meclisinde "kişi başı milli gelir şu an 10 Bin dolar" diyerek, bu milleti neden aldatıyorsun? Milletvekilliği yaptığını sandığın Kayseri'den haberin var mı? Kayseri, Türkiye ortalamasının (8 bin 598) bile gerisinde ve son 8 yıldır da sürekli düşüşte! Ne 10 bin doları! Herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz? Kayseri'de kişi başı milli gelir 7.579 Dolara düşmüş, haberin var mı? Sahi, Pansilvanya ziyaretçisi İsmail Tamer, ne ayaksın?