İnsanlar akın etti: Nüfusunun 10 katı misafir ağırladı

Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Bünyan Belediyesi'nin çalışmalarıyla hayata geçen Cam Teras ziyaretçi akınına uğradı. İlçe nüfusunun katı ziyaretçiyi misafir eden Cam Teras'ta basın mensuplarıyla bir araya gelen Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Bünyan'ın hızla geliştiğini belirterek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İnsanlar akın etti: Nüfusunun 10 katı misafir ağırladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in özel önem verdiği, Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Bünyan Belediyesi’nin ortaklaşa hayata geçirdiği Cam Teras’ta basın mensupları ile bir araya gelerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İnsanlar akın etti: Nüfusunun 10 katı misafir ağırladı

Bir gün önce Vali Gökmen Çiçek’in ailesini ile güzel bir hafta sonu geçirdiği Cam Teras’ta düzenlenen basın toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katılırken; Bünyan Belediye Başkanı Altun, Cam Teras’ı 5 ayda Bünyan nüfusunun 10 katı, yaklaşık 300 bin kişiyi ağırladıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. 

İnsanlar akın etti: Nüfusunun 10 katı misafir ağırladı
Bünyan’ın büyük bir değişim yaşadığını ve merkez ilçe konumuna geldiğini belirten Altun, belediye olarak ilçeye yapılan Devlet Hastanesi ve Meslek Yüksek Okulu gibi yatırımları belediye olarak sahiplendiklerini ve başarılırını sürdürmeleri için çalıştıklarını ifade etti. Pazar yeri, terminal ve asfalt çalışmalarının yanı sıra Cam Teras ve Pınarbaşı mesire alanıyla vatandaşlara hizmet sundukların ıifade eden Altun, “Bu çok tuttu. Bu yıl Kayseri buraya aktı. İşte cam terasta 300 bin misafir ağırladık 5 ayda. Bu gerçekten, Bünyan’ın nüfusunun 30 bin olduğu düşünürse, 10 katı insan… Hatta bunun da yüzde 85-90’ı Bünyan’ı ilk defa gören insanlardı. İlçemizi tanıttık, tanıtmaya da devam edeceğiz.”
Altun, yüzme havuzunun da 15-20 gün sonra açılışının yapılacağını belirterek, Kayserilileri Bünyan’a davet etti. 

İnsanlar akın etti: Nüfusunun 10 katı misafir ağırladı
Bünyan’ın birlik, beraberlik, dayanışmanın bereketini yaşayan bir ilçe olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, gerek merkezde gerekse de taşrada yatırımdan yatırıma koşulan bir dönem yaşandığını ifade etti. İnsanların yaşadıkları yerde her türlü hizmeti alarak, gereksiz yere şehir merkezine yönlenmesini önlemeyi amaçladıklarını belirten Büyükkılıç, 40 kilometre mesafedeki Bünyan’ın merkez ilçe değil, merkez olduğunu söyledi. 
Dördüncü OSB’nin Gömeç’e yapılacağını hatırlatan Büyükkılıç, bu durumunun Bünyan’ın önemini daha da artıracağını ifade ederek, “Kültepe, Kaniş, Karun'la ilgili sürpriz bir yeraltı müzesi hazırlıyoruz. Onu da hayata geçirdiğimizde o 300 bin ziyaretçi sayısı çok daha fazlaya çıkacak. Bünyan’ın hemen yanı başında olan bu güzel çalışmalar da buraya renk katacak” dedi. 

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in özel önem verdiği, Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Bünyan Belediyesi’nin ortaklaşa hayata geçirdiği Cam Teras’ta basın mensupları ile bir araya gelerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bir gün önce Vali Gökmen Çiçek’in ailesini ile güzel bir hafta sonu geçirdiği Cam Teras’ta düzenlenen basın toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katılırken; Bünyan Belediye Başkanı Altun, Cam Teras’ı 5 ayda Bünyan nüfusunun 10 katı, yaklaşık 300 bin kişiyi ağırladıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Bünyan’ın büyük bir değişim yaşadığını ve merkez ilçe konumuna geldiğini belirten Altun, belediye olarak ilçeye yapılan Devlet Hastanesi ve Meslek Yüksek Okulu gibi yatırımları belediye olarak sahiplendiklerini ve başarılırını sürdürmeleri için çalıştıklarını ifade etti. Pazar yeri, terminal ve asfalt çalışmalarının yanı sıra Cam Teras ve Pınarbaşı mesire alanıyla vatandaşlara hizmet sundukların ıifade eden Altun, “Bu çok tuttu. Bu yıl Kayseri buraya aktı. İşte cam terasta 300 bin misafir ağırladık 5 ayda. Bu gerçekten, Bünyan’ın nüfusunun 30 bin olduğu düşünürse, 10 katı insan… Hatta bunun da yüzde 85-90’ı Bünyan’ı ilk defa gören insanlardı. İlçemizi tanıttık, tanıtmaya da devam edeceğiz.” Altun, yüzme havuzunun da 15-20 gün sonra açılışının yapılacağını belirterek, Kayserilileri Bünyan’a davet etti. Bünyan’ın birlik, beraberlik, dayanışmanın bereketini yaşayan bir ilçe olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, gerek merkezde gerekse de taşrada yatırımdan yatırıma koşulan bir dönem yaşandığını ifade etti. İnsanların yaşadıkları yerde her türlü hizmeti alarak, gereksiz yere şehir merkezine yönlenmesini önlemeyi amaçladıklarını belirten Büyükkılıç, 40 kilometre mesafedeki Bünyan’ın merkez ilçe değil, merkez olduğunu söyledi. Dördüncü OSB’nin Gömeç’e yapılacağını hatırlatan Büyükkılıç, bu durumunun Bünyan’ın önemini daha da artıracağını ifade ederek, “Kültepe, Kaniş, Karun'la ilgili sürpriz bir yeraltı müzesi hazırlıyoruz. Onu da hayata geçirdiğimizde o 300 bin ziyaretçi sayısı çok daha fazlaya çıkacak. Bünyan’ın hemen yanı başında olan bu güzel çalışmalar da buraya renk katacak” dedi.