İncetoprak'tan dikkat çeken ziyaret!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Kayseri Milletvekili Adayı Adnan İncetoprak, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Bünyan'da önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Nihal Atsız'ın uzun süre hizmetinde bulunan Abdullah Karabulut'u ziyaret eden İncetoprak, elini öperek hayır duasını aldı.

İncetoprak'tan dikkat çeken ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Milletvekili Adayı Adnan İncetoprak, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Çalmadık kapı bırakmamakta kararlı olan Adnan İncetoprak, aynı zamanda önemli ahde vefa örneği sergiliyor. İncetoprak, Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş, hizmet etmiş emektar ve vefakârları da unutmuyor. 

İncetoprak'tan dikkat çeken ziyaret!

Son olarak Bünyan’a giden Adnan İncetoprak, uzun süre Nihal Atsız’ın hizmetinde bulunmuş ve hayatını memleketi Bünyan’da sürdüren Abdullah Karabulut ile bir araya geldi. Yaşan o günleri canlı tanığının ağzından dinleyen, çekilen çilelere ve yaşanan olaylara şahitlik eden Adnan İncetoprak, Karabulut’un elini öperek hayır duasını aldı. Adnan İncetoprak, “Bu günlere kolay gelinmedi. Bu davaya hizmet etmiş büyüklerimiz bizlere bu davayı emanet etti. Bizlerde en iyi şekilde sahip çıkmaya çalışıyoruz. 14 Mayıs’ta sandıklarda üç hilal coşkusu yaşanacak” dedi. 
   İncetoprak'tan dikkat çeken ziyaret!