İncesu Devlet Hastanesi'nin yeni yönetimine 'hayırlı olsun' ziyareti
Kayseri'nin İncesu ilçesinde geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Başhekim ve Müdüre 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor. Son olarak Belediye Başkanı ve Kaymakam ziyaret etti.
Kayseri’nin İncesu ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi’nde yeni Başhekim geçtiğimiz günlerde belli oldu. Başhekimlik görevine Hasan Şık getirildiği, Hastane Müdürü olarak da Adil Karakuş’un başladığı açıklanmıştı.
İlçede yeni başhekim ve müdüre ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe Belediye Başkanı Mustafa İlmek ile İlçe Kaymakamı Ömer Said Karakaş, Başhekim Hasan Şık ile Müdür Adil Karakuş’u makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.
Başkandan teşekkür…
Ziyaretin ardından Başkan Mustafa İlmek, “Nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyor, yeni görevlerinin kendilerine, hastanemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor; görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Sağlıklı yarınlar için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.