İncesu'da bir şahıs canına kıydı

Kayseri'nin İncesu ilçesine bağlı Süksün mahallesinde H.Y. isimli şahıs, yaşamına son verdi. Komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine ulaştı. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

İncesu'da bir şahıs canına kıydı

Kayseri'nin İncesu ilçesine bağlı Süksün mahallesinde H.Y. isimli şahsın yaşamına son verdiği öğrenildi. Yaşlı adamın ailevi problemler yaşadığı ve bu durumun intiharına sebep olabileceği ileri sürüldü.

Olayın görgü tanıkları, H.Y.'nin yaşamına son verdiğini fark ettikten sonra hemen polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, şahsın yaşamını kaybettiğini belirledi. H.Y.'nin cenazesi, İncesu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. 

Süksün mahallesi sakinleri, yaşanan bu üzücü olay sonrasında şaşkınlıklarını gizleyemezken, ailevi problemlerin olduğunu duyduklarını, fakat H.Y isimli yaşlı adamın intihar etmesine şaşırdıklarını söylediler. Olayla ilgili daha geniş kapsamlı gelişmeler için Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberlerini takip edin.