İlk başkan mezarı başında anıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin ilk belediye başkanı Niyazi Bahçecioğlu ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

İlk başkan mezarı başında anıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri büyükşehir olduktan sonra ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olan merhum Niyazi Bahçecioğlu mezarı başında anıldı.

İlk başkan mezarı başında anıldı

Anma etkinliğine CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Molu, Niyazi Bahçecioğlu’nun oğlu İbrahim Bahçecioğlu ve partililer katıldı. Anma etkinliğini sosyal medya hesaplarından paylaşan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, “Kayserimizin hizmetleri ve çalışmaları ile efsane olan Belediye Başkanı Sayın Niyazi Bahçecioğlu’nu ölüm yıldönümünde mezarı başında andık. Saygı, rahmet ve özlemle…” 

İlk başkan mezarı başında anıldı
10 Mart 2013 tarihinde vefat eden Niyazi Bahçecioğu, 9 Aralık 1973 tarihindeki yerel seçimlerde Kayseri Belediye Başkanlığı’nı kazanmış, 1977 yılında tekrar seçilmiştir. 12 Eylül Darbesinin ardından 23 Eylül 1980 tarihinde görevinden alınan Bahçecioğlu, 1989 Yerel Seçimlerinde bir kez daha göreve seçilmiş, Kayseri’nin ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olmuştu.