Hüseyin Akay 6 kişilik heyetle bakın nereye gitti, nereleri ziyaret etti

Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Dede'nin de aralarında bulunduğu 6 kişilik bir heyetle yurtdışı ziyareti gerçekleştirdi.

Hüseyin Akay 6 kişilik heyetle bakın nereye gitti, nereleri ziyaret etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Dede’nin de aralarında bulunduğu 6 kişilik bir heyetle yurtdışı ziyareti gerçekleştirdi.

Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’ye 6 kişilik bir heyetle çıkarma yapan Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, ziyaretteki çarpıcı detayları sosyal medya hesabından duyurdu.

Akay’ın ziyaretle ilgili açıklaması şöyle:

“Pandoğa Şirketimizin yapmayı planladığı yatırımlar ve uygulayacağı projeler için örnek teşkil etmek ve mümkün olursa işbirliği yapmak İçin 6 kişilik bir heyetle Hunland Firmasının davetlisi olarak Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye dün geldik. 

İlk olarak Macaristan’ın fethinde önemli rolü bulunan Bektaşi Ulusu Gül Baba’ın türbesini ve Budapeşte’nin son Valisi, mezar taşına Macarların ‘Kahraman bir düşmandı’ yazdıkları  Abdurrahman Abdi Paşa’nın kabrini ziyaret ettik. 1686’dan beri hüzünlü akan Tuna’yı seyrettik. 

Bugün gezdiğimiz iki çiftlikten de çok etkilendik. Başarılı bir çiftlik yönetiminin en güzel örneklerini gördük.

Yarın dönüş öncesi; ‘Nemçe ellerine Allah Emaneti verdiğimiz’ Estergon Kalesini de görmeyi arzu ediyoruz.”