'Her an her şey olabilir'

Gazeteci Osman Çiftçi 'Mitingi bırak, sandığa bak…' başlıklı bugünkü yazısında 14 Mayıs seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

'Her an her şey olabilir'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

14 Mayıs’ta yapılacak olan 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala alanlar dolup taşıyor. Kayseri Cumhuriyet Meydanı da birçok partinin gövde gösterisine sahne oluyor.

'Her an her şey olabilir'

Gazeteci Osman Çiftci de Kayseri özelinde partilerin mitinglerini bugünkü yazısına taşıdı.
“Kayseri ile ilgili yapılan anketlerin simülasyonunun 10 milletvekilinin dağılımını “her an her şey olabilir” mealinde gösterdiği bir seçim atmosferindeyiz.

Artısını gösteren de var eksisini gösteren de varken tablo her an her türlü şekillenebilir.
Son haftadayız, son virajdayız…” diye konuştu.

'Her an her şey olabilir'

“EN KARARSIZ SEÇMEN BU SEÇİMDE” 
14 Mayıs seçimleri için son haftaya girilirken sandıktan ne çıkacağı merakla bekleniyor. “Kararsız seçmeni mitingler etkileyecek mi?” sorusu 14 Mayıs’ta cevap bulacak. 

Çiftçi yazısında oyunu hangi adaya kullanacağı henüz netleşmeyen seçmene de bu miting görüntülerinin fikir vereceğine değinerek “Mitinglerinde toplanan kalabalıkların oyunu alamayan Osman Bölükbaşı’na atfedilen, “Başak çok ama tane yok” ya da Harman büyük de tane çıkmıyor” gibi hallere de AK Parti dahil bütün partilerin hazır olması gerekir.

'Her an her şey olabilir'

Velhasıl “Gurkun cücüğü güzün sayılır” misali ne olacağını sandık sonuçları ortaya koyacak.
En belirsiz seçimlerden birisinin bu seçim olduğunu, en kararsız seçmenin bu seçimde olduğunu düşünüyorum.
Kimse kendisini dev aynasında görüp yanılmamalı, herkes seçimin son gününe kadar rehavete kapılmadan çalışmalı.” ifadelerine yer verdi.

GAZETECİ OSMAN ÇİFTCİ'NİN KÖŞE YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN