Helallik isteyen Müdür: Bize nasip oldu...

Kayseri Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılan Ali Ramazan Benli, veda mesajı yayımladı.

Helallik isteyen Müdür: Bize nasip oldu...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Görevden ayrılan Kayseri Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, kendisine bu süreçte destek verenlere teşekkür etti. Helallik isteyen Benli, "2017 yılında başladığım müdürlük görevim bugün itibariyle sona ermiştir. Süreçte görevime Kayseri Şehir Hastanesinde devam edeceğim. Özveriyle çalışan tüm idarecilerimize, hekimlerimize, değerli sağlık personelimize, dua ve destekleri ile sağlığın yükünü birlikte omuzladığımız tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal ediniz" diye konuştu. 

"BİZE NASİP OLDU" 

Görev süresi içinde Kayseri'de yaşanan bazı gelişmeleri de hatırlatan Benli, "Memleketime hizmet etme bahtiyarlığını yaşatan Rabbim’e sonsuz şükürler olsun. Kayserimizde; Kayseri Şehir Hastanesi başta olmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi, Develi, Yahyalı, Bünyan ve Sarız Devlet hastanelerinin ve 20 civarı Aile Sağlığı Merkezlerinin açılışı şükürler olsun bize nasip oldu" şeklinde konuştu. 

Benli, "Yaklaşık 5 yıl boyunca; pandemi yönetimi de dâhil olmak üzere yönetim anlayışımızda "Nasıl daha iyi hizmet sunarız?" şiarını öne çıkardık. Bakanlığımızın tensipleriyle göreve başladığımızdan bu zamana kadar, kendisine destek veren Sağlık Bakanlarına, Vali'ye, milletvekillerine ve çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti.