'Hayrimatör' Kayseri'de

Çocukların büyük bir beğeni ile izlediği 'Rafadan Tayfa' serisinin yeni filmi geçtiğimiz ay gösterime girmişti. Büyük bir ilgi ile takip edilen 'Rafadan Tayfa'nın yeni filmi 'Hayrimatör' Develi'de de çocuklarla buluşturulacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

'Hayrimatör' Kayseri'de

Animasyon tutkunlarının ve çocukların ilgisini çekecek “Rafadan Tayfa” serisinin dördüncü filmi TRT ortak yapımı “Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör” 29 Aralık’ta izleyicileriyle buluşmaya başlamıştı. Filmde çizgi karakter Hayri’nin geçmiş ile gelecek arasında macerası beyazperdeye taşındı.

Sömestir tatilinin başlamasını fırsat bilen Develi Belediyesi “Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör” filmini öğrencilerle buluşturacak. Develi Mustafa Akın Kültür Merkezi’nde yayınlanacak film 26 Ocak-8 şubat tarihleri arasında gösterimde olacak. Hafta içi her gün yayınlanacak filmi “Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör” filmi için seans saatleri 14.00 ve 16.00’da başlayacak. 
Film için bilet fiyatları da belli oldu. Öğrenciler için bilet fiyatları 35 TL olarak açıklanırken tam bilet için ise 50 TL olarak açıklandı.
 

'Hayrimatör' Kayseri'de