Hasar tespit çalışmaları sürüyor…

Kayseri'de etkili olan yağışlar sonrasında yaşanan sel nedeniyle saha da ekipler hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde...

Hasar tespit çalışmaları sürüyor…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de etkili olan sağanak yağışlar sonrası ortaya çıkan sel nedeniyle zarar gören tarım arazilerinde hasar tespit çalışmaları devam ediyor. 
Kayseri’de meydana gelen olumsuz hava koşulları sonrası zarar gören üreticilere yönelik çalışmalar sürüyor.
Hasar tespit çalışmaları sürüyor… Bir süredür etkili olan yağışlar sonrasında ortaya çıkan sel, tarım arazilerine ilçelerde büyük zarar verdi. B u ilçelerden bir olan Bünyan’da da hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, ilçe genelinde saha çalışmalarını sürdürüyor. 
Hasar tespit çalışmaları sürüyor…

Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Ayhan Temiz, Şube ve İlçe Müdürlerimiz ile birlikte Bünyan ilçesinde meydana gelen sel ve dolu afeti sonrasında zarar gören ekili alanları kontrol etti. 
Hasar tespit çalışmaları sürüyor…
Konuyla ilgili olarak Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise üreticilere yönelik desteğin devam edeceği belirtildi. Açıklamada ayrıca, “Teknik ekiplerimiz sahada zarar gören tüm alanlarda hasar tespit çalışmalarına devam etmektedir” denildi. 
Hasar tespit çalışmaları sürüyor…