Halaçoğlu ve ailesinin verdiği oylar kayboldu!

Kayseri eski Milletvekili Prof Dr Yusuf Halaçoğlu'nun verdiği oylar kayboldu! Halaçoğlu'nun oy kullandığı sandıkta oy verdiği partiye oy çıkmaması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Bu konuyu Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ gündeme taşıdı. Detaylar Kayseri Olay Haber merkezinin hazırladığı Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Halaçoğlu ve ailesinin verdiği oylar kayboldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri eski Milletvekili Prof Dr Yusuf Halaçoğlu’nun verdiği oylar kayboldu! Halaçoğlu’nun oy kullandığı sandıkta oy verdiği partiye oy çıkmaması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Bu konuyu Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ gündeme taşıdı. 
14 Mayıs seçimlerinin ardından oy sayımlarındaki tartışmalar sürüyor. Islak imzalı tutanaklarla YSK verilerinin tutmadığı sandıklara itiraz süreci ve bu konuda yaşanan tartışmalar sürerken çarpıcı bir konuyu Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gündeme taşıdı. Özdağ, Sözcü TV’de katıldığı programda yaşanan dikkat çeken bir gelişmeyi paylaştı. 

Oyların sayımı ile ilgili yaşanan tartışmalara değinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Sıkıntı var mı?” sorusuna “Sıkıntı var” yanıtını verdi.

DİKKAT ÇEKEN HALAÇOĞLU ÖRNEĞİ
Özdağ, MHP Kayseri eski Milletvekili, Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Prof Dr Yusuf Halaçoğlu’nun kendisi, eşi ve bir akrabasının aynı sandıkta Zafer Partisi ve Sinan Oğan’a oy attıklarını ancak söz konusu sandıktan kendilerine oy çıkmadığını belirterek, bu duruma tepki gösterdi.

BİZE OY ATILAN SANDIKTA HİÇ OY ÇIKMAMIŞ!
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, şunları söyledi: Sıkıntı var. Bize de yansıyan sıkıntılar var. Biz de itiraz edeceğimiz çalışmaları yapıyoruz. Bazılarına yapıldı. Yapamadıklarımıza da, süre yetmediği için tespit edemediklerimize de ben talimat verdim bütün ıslak imzalı belgeleri toplayıp, hepsi üzerinden hukuken bir sonuç doğurmasa da politik olarak sonuç doğuracak şekilde aldığımız her oyu tespit edeceğiz. Bana çok fazla başvuru var. Yusuf Halaçoğlu 3 oy atmış, eşi ve bir akrabası ile birlikte Zafer Partisine ve Sinan Oğan’a ve attığı oy sandıkta görülmüyor. Daha böyle birçok örnek var.  Bunların üzerinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.