Ak Parti'de seçilen vekiller Cumhurbaşkanını dinledi

Ak Parti Kayseri milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanları bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen istişare toplantısında dinledi. Detaylar ile ilgili Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bültenimizde.

Ak Parti'de seçilen vekiller Cumhurbaşkanını dinledi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de 14 Mayıs’ta sandık başına gitti. Kayseri’de 3 bin 175 sandık kuruldu. Sabah 08.00’de başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00 itibarıyla son buldu ve oylar sayılmaya başlandı. Kayseri’de 1 milyon 26 bin 972 seçmen varken 934 bin 560 kişi oy kullandı. Bunlardan 915 bin 774 oy geçerli sayıldı. Bu oylar sonucunda Ak Parti 5, MHP 2, CHP 2 ve İyi Parti 1 milletvekili çıkardı. 
Ak Parti Milletvekilleri ise şöyle; 
1- Hulusi Akar
2- Ayşe Böhürler
3- Şaban Çopuroğlu
4- Murat Cahid Cıngı
5- Sayın Bayar Özsoy

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 2023 seçimlerine yönelik bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Kayseri’den Ak Parti milletvekilleri Ayşe Böhürler, Murat Cahid Cıngı, Şaban Çopuroğlu, belediye başkanları ve il başkanları katıldı. 

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Milletvekili Şaban Çopuroğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın Başkanlığında, 2023 seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulunulan İl Başkanları, Milletvekilleri ve Belediye Başkanları ile video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen istişare toplantısına İl Başkanlığımızdan katıldık.” ifadelerini kullandı.
 

Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan ’ın Başkanlığında, 2023 seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulunulan İl Başkanları,Milletvekilleri ve Belediye Başkanları ile video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen istişare toplantısına İl Başkanlığımızdan katıldık. pic.twitter.com/VvgtrSMzGr