Hain terör saldırısının ardından CHP'den 'Sınır Namustur' çıkışı!

İstanbul'daki hain terör saldırısının ardından CHP il ve ilçe binalarına 'Sınır Namustur' yazılı afişler asıldı. CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, 'Görmeyen gözlere gösteriyor, duymayan kulaklara duyuruyoruz. İl ve ilçe binalarımıza asıyor ve hep birlikte haykırıyoruz: Sınır namustur' ifadelerini kullandı.

Hain terör saldırısının ardından CHP'den 'Sınır Namustur' çıkışı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstanbul, Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısı mülteci ve sınır güvenliği konusunu yeniden gündeme taşıdı. 6 kişinin ölümüne, 81 kişinin yaralanmasına neden olan terör saldırısını gerçekleştiren kadın teröristin Suriyeli olduğu ortaya çıktı. Ahlam Albashır isimli kadının PKK/YPG tarafından istihbarat elemanı olarak yetiştirilip Türkiye'ye gönderildiği de açıklandı. Kadın teröristin Türkiye'ye Afrin üzerinden kaçak olarak girdiğinin belirtilmesinin ardından tartışma da sürüyor.
Hain terör saldırısının ardından CHP'den 'Sınır Namustur' çıkışı!
“SINIR NAMUSTUR DEDİĞİMİZDE HAKARET EDENLER, ŞİMDİ UTANMADAN ‘TERÖRİST ÜLKEYE KAÇAK YOLLARLA GİRMİŞ’ DİYORLAR?"
 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında saldırıya tepki gösterdi ve aynı zamanda iktidarın politikalarını eleştirdi. Kılıçdaroğlu, “Sınır namustur dediğimizde hakaret edenler, şimdi utanmadan ‘Terörist ülkeye kaçak yollarla girmiş’ diyorlar? Onca facia olur, sorumlu yok. Terör saldırısı olur, sorumlu yok. Ülkeyi yöneten zat, tek kişilik hükümet, sen ne iş yapıyorsun? Her yerde söyledik, yine söylüyorum. Teröre de, teröristlere de, teröristlerin yolunu açanlara da lanet olsun. Açık ve net söylüyorum, milliyetçi arıyorsanız bu kardeşinize bakacaksınız. Vatansever arıyorsanız CHP’ye bakacaksınız. Terörle, teröristle nasıl mücadele edilirmiş, Millet İttifakı iktidarında herkes görecek. AB ile sığınmacı anlaşmasından çıkacağız, açık kapı devri bitecek, yol geçen hanı mı burası? Ve en geç 2 yılda bütün sığınmacılar evlerine dönecek.” ifadelerini kullandı. 
Hain terör saldırısının ardından CHP'den 'Sınır Namustur' çıkışı!
“İL VE İLÇE BİNALARIMIZA ASIYOR VE HEP BİRLİKTE HAYKIRIYORUZ: SINIR NAMUSTUR”
CHP Liderinin bu yöndeki çıkışının ardından il ve ilçe başkanlıklarına yeniden “Sınır Namustur” yazan afişler asıldı. Kayseri’de de il binasına ve ilçe binalarına afişler asılarak, konuya dikkat çekildi.
Hain terör saldırısının ardından CHP'den 'Sınır Namustur' çıkışı!CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “Görmeyen gözlere gösteriyor, duymayan kulaklara duyuruyoruz. İl ve ilçe binalarımıza asıyor ve hep birlikte haykırıyoruz: Sınır namustur” açıklaması yaptı. Özer, şu ifadeleri kullandı: Sınırlarımızı yol geçen hanına çevirenlere, "Türkiye mülteciler için cazibe merkezi oldu" diyenlere, gerekli önlemleri almayıp, millete acıları yaşatanlara, hesap vermeyip, sorumluluktan kaçanlara bir kez daha hatırlatıyoruz. Görmeyen gözlere gösteriyor, duymayan kulaklara duyuruyoruz. Ülkenin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini karanlığa sürükleyenlere sesleniyor, görsünler diye afişlerimizi yeniden İl ve ilçe binalarımıza asıyor ve hep birlikte haykırıyoruz: Sınır namustur!
Hain terör saldırısının ardından CHP'den 'Sınır Namustur' çıkışı!
Hain terör saldırısının ardından CHP'den 'Sınır Namustur' çıkışı!Hain terör saldırısının ardından CHP'den 'Sınır Namustur' çıkışı!Hain terör saldırısının ardından CHP'den 'Sınır Namustur' çıkışı!