Hacılar'da Bilal Özdoğan ve Osman Palaz yarışıyor

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, Hacılar Belediye Başkanı ve Adayı Bilal Özdoğan ile Saadet Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Palaz arasındaki seçim yarışı hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hacılar'da Bilal Özdoğan ve Osman Palaz yarışıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan Gazeteci Osman Çiftci ve Gazeteci Cem Atakan'ın hazırlayıp sunduğu Olay Türk TV'de yayınlanan 'Seçim Özel Yüz Yüze Programı'nın konuğu oldu. Genel ve yerel siyasetin konuşulduğu programda Hacılar Belediye Başkanı ve Adayı Bilal Özdoğan ile Saadet Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Palaz arasındaki seçim yarışı da konuşulan konular arasındaydı.

O ilçe için iddialı konuştu, 'Koltuktan ayrılacak gibi duruyor'

Arıkan, Bilal Özdoğan ve Osman Palaz arasında geçen Hacılar'daki seçim atmosferi içinde değerlendirmelerde bulundu. Hacılar'a 5 yıl önce proje tanıtımına gittiklerini ve bugün yine aynı projeleri açıkladıklarını vaat ettikleri projelerin hiçbirinin yapılmadığının altını çizen Arıkan şunları söyledi; "Sağ olsun meslektaşım inşaat mühendisi bir kardeşim, pırıl pırıl, vizyon sahibi yani Hacılar’ın makus talihini değiştirecek bir arkadaş. İnşallah seçildiğinde beş yıl önce de bugün yine proje tanıtım toplantısına gitmişiz Hacılar'a. Neredeyse aynı projeleri yine açıkladık. Vaat ettiğimiz projelerin hiçbiri yapılmamış hiçbiri. Aynı cümlelere yine lansman toplantısı yapma durumunda kaldık. Orada bir seçim havası var iki isim yarışıyor. Bilal Bey yavaş yavaş koltuktan ayrılacak gibi duruyor. Osman Bey inşallah gelecek, Bilal Bey'den mutlaka danışmanlık olarak bir abisi olarak çok hizmet alacaktır” dedi.