Gençler ve çocuklar akın etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, otobüs turu yaparak, mahalle mahalle gezdi ve yüzlerce gence Kayserispor atkısı hediye etti. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Gençler ve çocuklar akın etti

Kayserispor’a yaptığı büyük desteklerle vatandaşın gönlünde taht kuran Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sarı-Kırmızılı takımın sevgisinin yayılması adına önemli hamleler yapmaya devam ediyor.

Büyükkılıç, yüzlerce Kayserispor atkısı dağıttı. Otobüsle mahalle mahalle gezen Başkan Büyükkılıç, ‘Bugün de Kayseri'mizin birçok mahallesini gezerek hemşehrilerime selam verdim. Bize böyle yürekten güvendiğiniz, ilginizi eksik etmediğiniz, birlik ve beraberliğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sizler var olduğunuz sürece bizler varız. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız sizler için, Kayseri için’ ifadelerini kullandı.

Gençler ve çocuklar akın etti

Kayserispor’un transfer yasağının kaldırılmasında önemli katkılarda bulunan Başkan Büyükkılıç, şehrin en büyük marka değeri olan kulübün ve Kayseri gençliğinin her zaman yanında olmaya devam edeceklerinin sözünü verdi.

Gençler ve çocuklar akın etti

Başkan Büyükkılıç, Çarşamba günü final niteliğinde bir maça çıkacak olan Kayserispor’a da başarı dileğinde bulunarak, taraftarları maça davet etti.

Kayserispor ile Kasımpaşa arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 3 Nisan Çarşamba günü saat 20:30’da RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda başlayacak.

Gençler ve çocuklar akın etti