Pınarbaşı'da Cumhur İttifakı yüzlerce araçla ilçeyi turladı

Cumhur İttifakı yüzlerce aracın yer aldığı konvoyla Pınarbaşı'da tur attı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Pınarbaşı'da Cumhur İttifakı yüzlerce araçla ilçeyi turladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Partiler 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhur İttifakı da yüzlerce aracın katılımı Pınarbaşı’da konvoy yaptı.

Pınarbaşı'da Cumhur İttifakı yüzlerce araçla ilçeyi turladı

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MHP İl Başkanı Seyit Demirezen’in de katılımı ile gerçekleşen konvoyla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı’nın Pınarbaşı belediye başkan adayı Memduh Uzunluoğlu, ‘Seçim çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde her zaman halkımızın yoğun ilgisiyle karşılaştık. Ancak seçim konvoyunda halkımızın sevgisinin daha çok sokaklara taştığını gördük. Bize değer veren, her zaman yanımızda olan halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 5 yıllık hizmet dönemimizde hiç bir zaman şahsi siyaset peşinde olmadık. Tamamen eser ve hizmet siyaseti peşinde olduk. Halkımız da bunu hizmete sunduğumuz eserlerimizle çok iyi gördü. 5 yıllık süreçte gencinden yaşlısına, emeklisinden işçisine, çocuklarımızdan ailelerine kadar binlerce insanımıza dokunduk ve dokunmaya da devam ediyoruz. Bizim için önemli olan gönüllere girmek ve halkımıza kalıcı eserler bırakmak. Ben İnanıyorum ki halkın bize olan bu sevgisi 31 Mart günü sandıklara da yansıyacak. Kalfalık döneminin ardından önümüzdeki ustalık döneminde de ilçemizi vizyon projelerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bazıları konuşur ama biz yaparız. Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek. Konvoyumuza yoğun ilgi gösteren halkımıza tekrar teşekkür ediyorum."