Genç, Meclis'te ilk konuşmasını yaptı: Verilen söz ne zaman yerine getirilecek?

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Meclis'teki ilk konuşmasını yaptı. Genç, konuşmasında öğretmenlerin yaşadığı sorunlara dikkat çekti. Detaylar Kayseri Haber bülteninde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Genç, Meclis'te ilk konuşmasını yaptı: Verilen söz ne zaman yerine getirilecek?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ilk konuşmasını yaptı. Genç, ilk konuşmasında öğretmenlerin yaşadığı sıkıntılara değindi. Genç, iktidarın verdiği sözleri hatırlatarak, 'Ne çocuklarımızı ne velileri ne de öğretmenlerimizi mağdur etmeyin' dedi.

VERİLEN SÖZ NE ZAMAN YERİNE GETİRİLECEK?

'Bugün geldiğimiz noktada öğretmenlerimizin hak ettiği değeri görmediği açıktır' diyen CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, 'Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ diyerek öğretmenlerimizin toplumdaki önemine işaret etmiştir. Bizler de eğitimcilerin ülkemizin temel taşlarından biri olduğunu biliyoruz ancak bugün geldiğimiz noktada öğretmenlerimizin hak ettiği değeri görmediği açıktır. Uzun süreden beri her platformda öğretmenlerimiz ek atama için seslerini duyurmaya çalışıyor. Bayram öncesi binlerce öğretmenimiz müjdeli haberi, hak ettikleri atamayı bekliyor. Ben buradan Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin’e sormak istiyorum: Ülkemizin geleceği çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimize verilen ek atama sözü ne zaman yerine getirilecek? Ne çocuklarımızı ne velileri ne de öğretmenlerimizi mağdur etmeyin, beklenen atamayı bir an önce yapın' şeklinde konuştu.