Genç: Kayseri'de oyumuzu yüzde 50 arttırdık!

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Kayseri Milletvekili seçilen Aşkın Genç, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Genç, 'Kayseri'de oylarımızı yüzde 50 artırdık' dedi.

Genç: Kayseri'de oyumuzu yüzde 50 arttırdık!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de seçim sonuçları kesinleşti. CHP listesinden seçime giren Aşkın Genç ve Mahmut Arıkan Milletvekili seçilen isimler oldu. Seçim sonuçlarının ardından açıklama yapan Genç, Kayseri'de oyları yüzde 50 arttırdıklarını ve bir vekili iki yaptıklarını söyledi.
Genç: Kayseri'de oyumuzu arttırdık!

"Kayseri’de oylarımızı yüzde 50 arttırdık.1'imizi 2 yaptık" diyen Genç, destek veren herkese teşekkür etti. "Türkiye’de parti olarak oyumuzu en çok arttırdığımız illerin başında gelen şehrimizde bana bu onuru ve gururu yaşatan hemşehrilerime çok ama çok teşekkür ediyorum" diyen Genç, "Biliyorum ki bana her yaştan, her kesimden, her meslekten ve her siyasi görüşten oy veren çok değerli dostlarım, arkadaşlarım var. En son 1977 yılında 3 milletvekili çıkardığımız şehrimizde bugün 2 milletvekili çıkarmış olmaktan son derece mutluyum ve gururluyum" ifadelerini kullandı.

Genç: Kayseri'de oyumuzu arttırdık!

Parti örgütlerine de teşekkür eden Geç, "Bu başarıda benim yanımda olan il ve ilçe örgütlerime kadın ve gençlik kollarıma, Kılıçdaroğlu gönüllülerine ve tabi ki omuz omuza mücadele verdiğim milletvekilimiz sayın Çetin Arık ve aday arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.
Sizlerin güvenine layık olmak için her zamanki gibi var gücümle çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Genç: Kayseri'de oyumuzu arttırdık!

Eşi Diş Hekimi Zahide Genç ile birlikte fotoğrafta paylaşan Aşkın Genç, seçimin henüz bitmediğine de dikkat çekti. Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Genç, şu ifadeleri kullandı: Şimdi sırada Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı olarak 28 Mayıs’ta Çankaya köşküne taşımak var.

Genç: Kayseri'de oyumuzu arttırdık!
Genç: Kayseri'de oyumuzu arttırdık!