Genç İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. Bakın neler anlattı?

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Genç İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. Bakın neler anlattı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, 2 Haziran tarihinde tekrarlanacak olan Pınarbaşı seçimlerinde CHP’nin Belediye Başkan adayı olarak yarışacak olan Deniz Yağan ile Halk TV’de yayımlanan ‘Yeni Bir Sabah’ programında ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Kayseri’nin Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri olduğunu ve Kayseri Milletvekili olmaktan gurur duyduğunu belirten Genç,  ‘Kayseri’de yaşayan, ticaret yapan, sanayi ile uğraşan ve Kayseri Milletvekili olarak Kayseri’nin havasına, suyuna hayran bir Milletvekiliyim. Kayseri bu seçimde büyük bir atak yaptı. Geçtiğimiz 14 Mayıs’ta 103 bin olan oyumuzu 165 bine çıkararak 2 Milletvekili çıkardık.’ dedi. 

31 Mart seçimlerinde de başarıyla çıktıklarını ifade eden Genç, Pınarbaşı belediyesini CHP belediyesi olarak gördüğünü belirterek, ‘Bu seçimlerde de tüm Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de hiç belediyemiz yoktu, şu an 4 belediyeye çıktı. Kayseri’nin doğusunu kırmızıya boyadık. Kayseri’den çıkıyorsunuz Sivas’a ve Maraş’a kadar CHP’li belediyeler yönetiyor.’ diye konuştu.