Gazi Eraslan, hayatını kaybetti

2018 yılında PKK'lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda gazi olan İsmet Eraslan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

Gazi Eraslan, hayatını kaybetti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

2018 yılında hain terör örgütü PKK'nın düzenlediği bombalı saldırıda gazi olan İsmet Eraslan, tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti.

Hakkari Şemdinli’de görev yaparken 2018 tarihinde PKK’lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırı sonucu yaralanarak gazi olan Piyade Sözleşmeli Er İsmet Eraslan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, "Kahraman gazi kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine yakınlarına, sevenlerine, camiamıza başsağlığı ve sabırlar dileriz. Ruhun şad olsun. Vatan size minnettar" dedi.

Hayatını kaybeden Eraslan için Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da bir taziye mesajı yayımladı. Büyükkılıç mesajında, “5 yıl önce Hakkâri Şemdinli'de yüreğindeki ‘Vatan, Bayrak ve Millet’ aşkıyla gazi olan kahraman Mehmetçik Piyade Sözleşmeli Er İsmet Eraslan'ın vefatını teesürle öğrendim. Geçtiğimiz yıl tedavi gördüğü Şehir Hastanesi’nde de kendisini ve ailesini ziyaret ettiğim kahraman askerimize Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.” dedi.Gazi Eraslan, hayatını kaybettiBir başsağlığı mesajında Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’dan geldi. Yalçın, 17.08.2018 tarihinde Hakkari Şemdinli’de gerçekleşen bombalı saldırıda yaralanarak gazi olan Piyade Er İsmet Eraslan, tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştur. Yakinen tanıdığım şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyorum. Başın sağ olsun Türkiye.” ifadelerini kullandı.Gazi Eraslan, hayatını kaybetti