Flaş! Kayserispor'da genç futbolcu imza attı!

Kayserispor'da flaş gelişme... Talha Sarıarslan problemi çözüldü mü, kadro dışı bırakılmıştı... Başkan Ali Çamlı genç oyuncu hakkında neler söyledi? İşte detaylar...

Flaş! Kayserispor'da genç futbolcu imza attı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'da flaş gelişme yaşandı.

Futbol Direktörü Murat Duman'ın kadro dışı bıraktığı Talha Sarıarslan kararını değiştirdi. Genç futbolcu, Kayserispor ile 2 yıl daha sözleşmesini uzattı. İmza töreninde Başkan Ali Çamlı hazır bulundu. Sarı-Kırmızılı kulüp, "Profesyonel futbolcularımızdan Talha Sarıarslan'ın sözleşmesi 2 yıllığına uzatılmıştır.

Futbolcumuza şanlı formamız altında başarılar dileriz." ifadeleriyle transferi duyurdu. 

Talha Sarıarslan'ın kadro dışı bırakılmasının ardından Kapalı Kale sert bir tepki vermiş, ardından da Altyapı Koordinatörü Tayfun Türkmen istifa etmişti. Futbol Direktörü Murat Duman'ın da istifa edeceği konuşuluyor. Önümüzdeki günlerde bu konuyla da alakalı olarak gelişmeler yaşanması bekleniyor.  Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, genç futbolcu Talha Sarıarslan ile 2 yıl sözleşme uzattıklarını beliterek, "Gençlerimize sahip çıkıyoruz. Onlar bu kulübün geleceği" ifadelerini kullandı.

MUHAMMED EMRE ARIKAN DA 3 YIL UZATMIŞTI

Kayserispor, 16 Mayıs'ta da Profesyonel futbolcularımızdan Muhammed Eren Arıkan'ın sözleşmesi 3 yıllığına uzatılmıştır. Futbolcumuza şanlı formamız altında başarılar dileriz.

HABER: EMRE POLAT