Flaş gelişme! Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Pala'dan veda mesajı

Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Muzaffer Pala sosyal medya hesabı üzerinden bir veda mesajında bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Flaş gelişme! Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Pala'dan veda mesajı

Kayseri'de akşam saatlerinde flaş bir gelişme yaşandı. Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Muzaffer Pala sosyal medya hesabı üzerinden bir veda mesajında bulundu. 2023 yılının Temmuz ayında Türkiye Kamu Sen Kayseri İl Temsilciliği görevini Kamil Ünal'dan devralan Muzaffer Pala sosyal medya hesabı üzerinden görev süresinin bittiğini açıklayan bir veda mesajında bulundu.

Flaş gelişme! Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Pala'dan veda mesajı

Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Pala açıklamasında şu ifadeler yer verdi, "Müslüman Türk Evladı girdiği yerin rengini alan değil, girdiği yere rengini verendir şiarı ile göreve geldiğimiz günden bu yana Kutlu Dava Kutlu Miras Kutlu Gelecek şiarı ile inanmış olduğumuz mukaddes değerleri koruyabilmek ve hak uğrunda hakkı tutup kaldırmak için gece gündüz demeden şube başkanlarımız ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte üstün bir mücadele ve eşine az rastlanır bir çalışma örneği sergileyerek yürütmüş olduğum Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Kayseri İl Temsilciliği görev süremin bu gün itibari ile sonuna gelmiş bulunmaktayım.

Bizler biliyoruz ki bu bir hizmet yarışı bu bir dava aşkıdır. Bu kutlu mefkuremize hizmet yolunda üstlenmiş olduğumuz görevler bizler için hep bir gurur kaynağı hep bir şeref madalyası olarak son nefesimize kadar onurla taşıyacağımız kutlu bir miras olarak kalacaktır.

Görev süremiz boyunca bütün güzellikler emek veren şube başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte saygıdeğer üyelerimizindir. Her birisine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını gediğine koyma mücadelesine her daim devam edeceğiz. Allah'a emanet olun... Selam, dua, ülkü ve muhabbetle... Herşey evlatlarımız için..." dedi.

Türk Büro Sen Kayseri Şube başkanlığı görevini yürüten Muzaffer Pala, 2023 yılının Temmuz ayında Türkiye Kamu Sen Kayseri İl Temsilciliği görevini Kamil Ünal’dan devralmıştı.