Esnaflar ile projeyi inceledi, 'hayırlı olsun'

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu esnaf ile bir araya gelerek yapılacak projeyi inceledi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Esnaflar ile projeyi inceledi, 'hayırlı olsun'

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Anbar Mahallesinde bulunan Nakliyeciler Sitesi'nde başlayacak olan otopark, yol, kaldırım ve çevre düzenleme projesi için esnaflarla bir araya gelerek sahada inceleme gerçekleştirdi.

Esnaflar ile projeyi inceledi! Hayırlı olsun

Nakliyeciler Sitesine giderek sahada projenin görselleriyle beraber sanayi esnafıyla incelemede bulunan Başkan Palancıoğlu şunları söyledi; “Anbar Mahallesi Nakliyeciler Sitesi'nde başlayacak olan otopark, yol, kaldırım ve çevre düzenleme projemiz için esnaf kardeşlerimizle bir araya gelerek sahada inceleme gerçekleştirdik. Nakliyeciler Sitesi esnafına nitelikli ve konforlu ulaşım sağlayacak yolumuzun, otoparklarımızın ve çevre düzenlememizin hayırlı olmasını dilerim. Esnaf kardeşlerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder; Melikgazi'mizin gelişimi ve refahı için hayata geçireceğimiz yeni bir projenin daha hayırlı olmasını temenni ederim.”

Esnaflar ile projeyi inceledi! Hayırlı olsun