Eski yol arkadaşları Büyükkılıç'ı kızdırdı: Sabotajcılar, gölgemizde büyüyenler..!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç'ı İncesu ilçesinde kimler kızdırdı? Büyükkılıç'tan dikkat çeken tepki. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Eski yol arkadaşları Büyükkılıç'ı kızdırdı: Sabotajcılar, gölgemizde büyüyenler..!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte İncesu ilçesini ziyaret etti. Kara Mustafapaşa Camii'nde teravih sonrası  Büyükkılıç, İncesu Belediye Başkanı ve adayı Mustafa İlmek ve İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte meşaleler arasında seçim ofisine yürüdü.

Üzüm: Milli görüş bizde! Bundan gayrisi fasa fiso

Burada kalabalığa seslenen AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm,  'İncesu’yu hizmetleri ile İlmek İlmek dokuyan kıymetlimiz Mustafa İlmek Başkanı seviyoruz. Allah’ın izni ile biz buradayız ama bizim gölgemizde geçinenler nerede! Bizim davamız, duruşumuz var. Milli Görüş bizde. Milli Duruş bizde. Cumhur İttifakı bizde. Bundan gayrisi fasa fiso' diye konuştu.  Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da yaptığı konuşmada 'Ramazanın bereketi ile İncesu ilçemize geldik. Bizler burada birlik ve beraberlik içinde sizlerle bir aradayız. Değerli kardeşim Mustafa İlmek ile 31 Mart sonrasında da iş birliği içinde İncesumuza hizmet etmeye devam edeceğiz' dedi.

Eski yol arkadaşları Büyükkılıç'ı kızdırdı: Sabotajcılar, gölgemizde büyüyenler..!

Büyükkılıç: Cılız seslere kulak asmak yok

Diğer yandan program esnasında şehitler için dua edildiği sırada Yeniden Refah Partisi seçim minibüsünden müzik sesi yükseldiği ifade edildi. Bu duruma Büyükkılıç tepki gösterdi. AK Parti İncesu Belediyesi eski başkanı ve aynı zamanda Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Zekeriya Karayol'a ait olan  seçim minibüsünden müzik sesinin yükselmedi Büyükkılıç'ı kızdırdı. Büyükkılıç, 'Nezaket diye bir şey var. İncesu Cumhur ittifakı diye haykırıyor. Cılız seslere kulak asmak yok' diye konuştu. 

Gölgemizde büyüyenler, koltuk uğruna şu olacağım bu olacağım

'Sabotajcılar mı orada' diyen Büyükkılıç, 'İnsanlar birbirlerine saygı da kusur etmemeli. İncesu Cumhur ittifakı diye haykırıyor. Gölgemizde büyüyenler, koltuk uğruna şu olacağım bu olacağım. Yok, öyle birşey' dedi.