Ertekin'den bir Kayserispor farkındalığı daha!

Ertekin, Erciyes Anadolu Holding bünyesindeki tüm çalışma arkadaşlarına talimatı verdi.

Ertekin'den bir Kayserispor farkındalığı daha!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Ertekin, Holding bünyesindeki tüm çalışma arkadaşlarına talimatı verdi.
Holding bünyesindeki tüm şirketler Cuma günü işe Kayserispor formasıyla gidecek.  CEO Ertekin, sosyal medya hesabından tüm Holding çalışanlarına çağrıda bulundu. Ertekin, “Şampiyon Trabzonspor’u, ikinci Fenerbahçe’yi ve Beşiktaş’ı eleyerek finale kalan Kayserispor benim gönlümde kupayı almıştır. Binalarımıza formalarını bugün giydirdik, Cuma günü Kayseri’de mavi/beyaz yaka tüm arkadaşlarım maçın sonucu ne olursa olsun işe formalarıyla gelsinler
Sayın CEO'muzun mesajını talimat kabul ediyor, Cuma günü işe formalarımızla geliyoruz” paylaşımı yaptı.
Ertekin’in yaptığı bu çağrı sonrasında Holding bünyesindeki tüm şirketler, “Sayın CEO’muzun mesajını talimat kabul ediyor, cuma günü işe formalarımızla geliyoruz!” diye yanıt verdi. Ertekin’in bu gönderisi kısa zamanda çok sayıda hem beğeni, hem de paylaşım aldı. Kayserispor’a verdiği destekle dikkat çeken Ertekin, son olarak İstanbul’da oynanacak olan Kayserispor – Sivasspor maçında 27 otobüs tahsis ederek, 275 çalışma arkadaşına izin vermişti.