Ersoy'dan dikkat çeken açıklama: Erol Bedir ve bazı yöneticilerin 400 Bin TL civarı yolsuzluk yaptığını…

Kayserispor'un eski Başkanı Erol Bedir'in kulübü zarara uğrattığı iddiaları ile ilgili dikkat çeken gelişme...

Ersoy'dan dikkat çeken açıklama: Erol Bedir ve bazı yöneticilerin 400 Bin TL civarı yolsuzluk yaptığını…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un eski Başkanı Erol Bedir’in kulübü zarara uğrattığı iddiaları yargıya taşınmıştı. Bunun üzerine yapılan yargılamada uzlaşmaya gidildiği ve Erol Bedir’in Kayserispor Kulübü Derneği hesabına 400 bin TL para yatırdığı belirtildi. Yaşanan bu gelişmenin ardından Kayserispor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Para kendi inisiyatifleri ile ödenmiş olup, anlaşma yok” denildi. 

İŞTE KAYSERİSPOR'DAN YAPILAN AÇIKLAMA

Diğer yandan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, tartışmalarla ilgili açıklama yaptı.  Ersoy’un, “Bilirkişiler onca verdiğim dosyaya rağmen Erol Bedir ve bazı yöneticilerin 400 Bin TL civarı yolsuzluk yaptığını öngördü ve kulübe ödetti” ifadeleri dikkat çekti. 

GALİBA DİĞER TÜRLÜ KAYSERİSPOR KULÜBÜ ÜSTE BUNLARA PARA ÖDERDİ, ÜSTÜN HİZMETLERİNDEN DOLAYI
İşte Ersoy’un yaptığı o açıklama:  Ben savcılığa şikayetçi oldum, sayın savcı beni mağdur olmamamdan sebep müşteki (taraf) yapmadı, bilirkişiler ise onca verdiğim dosyaya rağmen Erol Bedir ve bazı yöneticilerin 400 Bin TL civarı yolsuzluk yaptığını öngördü ve kulübe ödetti.Adalet bu bakacağız. Taktir Atkılıların! Allah’tan şikayetçi benim, bir üstünlüğüm olduğundan söylemiyorum ama, Milletvekili olarak şikayetçi oluyorum, onca kirliliğe rağmen 400 Bin TL ödemeli diyor adli merciler, galiba diğer türlü Kayserispor Kulübü üste bunlara para öderdi, üstün hizmetlerinden dolayı