Remax Pera Kayseri'de Açıldı

Ticari gayrimenkulleri en iyi şekilde değerlendirmek adına yola çıkan ve yaygın şubeler ağıyla hizmet veren Remax Türkiye, Remax Pera markasını Kayseri'de hizmete açtı.

Remax Pera Kayseri'de Açıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi ilçesine bağlı Köşk Mahallesi'nde bulunan, Türkiye genelinde alansal büyüklük anlamında ikinci olma özelliğine sahip, gayrimenkul sektöründe hizmet verecek olan RE/MAX PERA’nın, açılış töreni geniş bir katılımla gerçekleşti. 
Muzaffer Yalçın, Mehmet Erhan ve Ömer Tosun’un ortaklığı ile açılan Remax Pera’nın kurdele kesim törenine, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Emine Timuçin, Ak Parti Talas İlçe Başkanı Hasan Nuri Kuş, İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alaaddin Kayabaşı, MHP İl Başkan Yardımcısı Derviş Kilci katıldı. Törende işyeri için dua edilerek kurban kesildi.
Açılış konuşmasını yapan kuruluşun ortaklarından Muzaffer Yalçın, “Kayseri, biliyorsunuz ki kentsel dönüşüm potansiyeli yüksek olan bir şehirdir. Bizler de Kayseri’ye RE/MAX markasını kazandırmanın gururunu ve onurunu yaşamaktayız” dedi. Muzaffer Yalçın, açılışa katılan misafirlere teşekkür etti. 

Basın mensuplarına girişimleri hakkında bilgi veren RE/MAX PERA ortaklarından Mehmet Erhan ise, “1500 metrekare olan yerimizde tüm Kayseri halkına hizmet etmeye çalışacağız. Amacımız dürüst ve ilkeli çalışan personel ile şehrimize hizmet etmek, alıcı ve satıcıyı buluşturup herkesin memnun kalmasını sağlamaktır. Bu sektörün daha iyi yerlere gelmesine ve insanlara daha da faydalı olmaya çalışacağız” diye konuştu.
RE/MAX PERA’nın sektörde güçlü bir işgücü oluşturacağını dile getiren Erhan, “Şu an 20 personelimiz var. İşyeri kapasitemiz 120 kişi ve hedefimiz bu sayıya ulaşmaktır.’ dedi. Erhan, RE/MAX’ın geniş satış ağından müşterileri yararlandıracaklarını söyleyerek,  “RE/MAX ile sadece Kayseri’de değil, tüm bölgeye alış ve satış yapabileceğiz” diye ekledi.