Erciyes Üniversitesi yönetimi kimlerden el yazısı ile mal beyanı istedi? İşte nedeni...

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) el yazısı ile mal bildirimi istedi. Buna göre el yazısı ile doldurulacak form, Erciyes Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne teslim edilecek. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi yönetimi kimlerden el yazısı ile mal beyanı istedi? İşte nedeni...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tabip adaylarından mal beyanı bildirimi yapmalarını istedi. Yönetim, 113. dönem Devlet hizmet yükümlülüğü kurası sonuçlarına istinaden üniversite bünyesine ataması yapılacak olan tabip adaylarını başvuru süreci konusunda uyardı. 
EL YAZISI İLE DOLDURULACAK
Başvuru süreci ile ilgili yapılan uyarıda üniversite bünyesinde ataması yapılacak olan tabip adaylarından istenilen belgeler arasında “Mal bildirim formunun” doldurulması da istendi. Adaylar formu eksiksiz olarak, el yazısı ile doldurup, 22.11.2023 tarihine kadar Erciyes Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne teslim etmek zorunda. Adaylara konuyla ilgili ayrıca duyuru yapılmayacağı da belirtildi. 
Erciyes Üniversitesi yönetimi kimlerden el yazısı ile mal beyanı istedi? İşte nedeni...

İŞTE O UYARI
Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü’nden konuyla ilgili olarak yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı: 
3359 sayılı sağlık hizmetleri kanununa 5371 sayılı kanun ile eklenen ek maddelere göre Devlet hizmeti yükümlülüğü görevini ifa etmek üzere 113. Dönem devlet hizmet yükümlülüğü kurası sonuçlarına istinaden üniversitemiz bünyesine ataması yapılacak tabip adaylardan istenilen belgeler; Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Görevini ifa etmek üzere Üniversitemiz bünyesine ataması yapılacak adaylar, aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte 22.11.2023 tarihi mesai bitimine kadar Erciyes Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne (Rektörlük Binası Zemin Kat No: Z18) başvurmaları gerekmektedir. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi Fotokopisi ve Aslı, Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi, Sağlık Kurul Raporu, Son 6 Ay İçerisinde Çekilmiş Fotoğraf (4 Adet), Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve Aslı, Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Kampüs Şubesinden Açılacak Hesap Numarası, Mal bildirim formu. (El yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalı olmalıdır.)