Erciyes Üniversitesi'nde genel kurul yapılacak!

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörlük binası toplantı salonunda 17 Kasım 2023 Cuma günü saat:16:00'da genel kurul yapılacak. Yönetim ve Denetim Kurulu'nun ibra edilip, edilmeyeceği merak konusu oldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi'nde genel kurul yapılacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde seçim yapılacak. Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Vakfı’nın 2023 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı 17 Kasım 2023 Cuma günü, saat:16:00’da Üniversite Rektörlük binası toplantı salonunda yapılacak. Eğer ilk toplantıda çoğunluk sağlanamazsa genel kurul bu kez de 24 Kasım 2023 Cuma günü aynı yer ve saatte  yapılacak. 

Erciyes Üniversitesi'nde genel kurul yapılacak!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Vakfı’nın Genel Kurul toplantısı açılış ve saygı duruşu, divanın belirlenmesi ile başlayacak. Yönetim ve Denetim Kurulları faaliyet raporlarının okunması ve müzakeresinin ardından Yönetim ve Denetim Kurulu’nun ibrası oylamaya sunulacak. Genel kurul dilek ve temennilerin ardından sona erecek. 
Erciyes Üniversitesi Vakfı, AB projelerinin yanı sıra Erciyes Üniversitesi mensubu araştırıcıların almış oldukları yurt içi ve yurtdışı patentler ile uluslararası düzeyde yaptıkları yayınlar ve üniversite dışındaki kurumlarca desteklenen projelerine yönelik bilimsel çalışmaları destekleyip, teşvik de veriyor.