Erciyes Üniversitesi bakın ne tahsisi yapacak? İşte başvuru için son tarih!

Kayseri Erciyes Üniversitesi, 'Laboratuvar ve Ofis Alanı Tahsisi' konusunda açıklama yaptı. Açıklamada konuyla ilgili üniversite senatosunun aldığı karara dikkat çekildi. Başvurular 18 Ağustos 2023 Cuma günü mesai saatine kadar yapılabilecek. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi bakın ne tahsisi yapacak? İşte başvuru için son tarih!

Kayseri Erciyes Üniversitesi, ‘ArGePark Laboratuvar ve Ofis Alanı Tahsisi’ konusunda açıklama yaptı. Açıklamada konuyla ilgili üniversite senatosunun aldığı karara dikkat çekildi. Başvurular 18 Ağustos 2023 Cuma günü mesai saatine kadar yapılabilecek.

Erciyes Üniversitesi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:  Üniversitemiz Senatosunun 21.02.2023 tarihli ve 09 sayılı toplantısında kabul edilen Erciyes Üniversitesi ArGePark Laboratuvar ve Ofis Alanı Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslarına göre Üniversitemizde aktif araştırma faaliyeti gösteren Araştırma Gruplarına laboratuvar veya ofis alanları tahsis edilebilecektir. Bu tahsiste araştırma gruplarının aktif çalışmaları, projelerinin niteliği, Üniversitenin araştırma çıktılarına sunulacak katkılar ile ihtiyaç ve imkânlar dikkate alınacaktır. ArGePark binasında laboratuvar veya ofis alanı ihtiyacı olan Araştırma Gruplarının belirtilen Usul ve Esasları incelemeleri ve ihtiyaca konu olan projesine ilişkin dokümanlar ile başvuru formunu doldurup 18 Ağustos 2023 Cuma günü mesai saati bitimine kadar fakültelerinden Araştırma Dekanlığına resmi yazı ile iletilmesi gerekmektedir. ArGePark Laboratuvar ve Ofis Alanı Tahsisine ilişkin süreçler hakkında Araştırma Dekanlığı ile temasa geçebilirsiniz.
Erciyes Üniversitesi bakın ne tahsisi yapacak?
Başvuru formlarına ulaşmak için TIKLAYIN