Erciyes Üniversitesi açıkladı: Başvurular başladı...

Kayseri Erciyes Üniversitesi Ay Çocuk Eğitim Merkezi ve Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi başvurularının başladığını duyurdu. Detaylar Kayseri Haber bülteninde...

Erciyes Üniversitesi açıkladı: Başvurular başladı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi personel çocuklarına hizmet veren Ay Çocuk Eğitim Merkezi ve Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi başvuruları 01 – 16 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.

Buna göre kayıt hakkı kazanan başvuru sahipleri ile “Okul Öncesi Veli Sözleşmesi” imzalanacak. İki Çocuk Eğitim Merkezimizden sadece birine başvuru yapılması gerekiyor. Her iki birime birden fazla başvuru yapanların iki başvurusu da geçersiz sayılacak. Daha önce başvuru formu bırakanlar ile geçen yıl yedekte bekleyenlerin de 01– 16 Haziran 2023 tarihleri arasında müracaatlarını yenilemeleri gerekiyor. Aksi halde değerlendirmeye alınmayacaklar.
Erciyes Üniversitesi açıkladı: Başvurular başladı...

İŞTE KAYSERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ'NDEN YAPILAN O DUYURU

Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi’ne ( Eğitim Fakültesinin karşısında bulunan okulumuz) 2019 ve 2021 doğum tarihli çocukların başvuruları kabul edilecektir. 2019 doğum tarihli çocukların başvuruları kabul edilecek ancak yeni sınıf açılamayacaktır. 2019 doğum tarihli başvurular mevcut sınıfta bulunan boş kontenjanlara yerleştirme yapılacaktır. 2021 doğum tarihli başvurulara yeni sınıf açılacaktır. Başvuru yapacak personelin başvuru formunu ve gerekli belgeleri en geç 16 Haziran Cuma günü saat 17.00’a kadar Yıldız Çocuk Eğitim Merkezine elden teslim etmeleri gerekmektedir. Ayrıca başvuru formu ve gerekli belgeleri elden teslim edemeyecek personelin 01 -16 Haziran 2023 tarihleri arasında [email protected] e- mail adresine başvuru evraklarını eksiksiz olacak şekilde göndermeleri gerekmektedir. 16 Haziran 2023 mesai bitiminden sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Yıldız Çocuk Eğitim Merkezine başvuru yapmak isteyenlerin, başvuru formunda “kayıt yaptırılmak istenilen birim” bölümüne “ Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi” yazması gerekmektedir. Ay Çocuk Eğitim Merkezinde boş kontenjan olması durumunda Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi yedek listesinden puan sırasına göre Ay Çocuk Eğitim Merkezine geçiş hakkı verilecektir.
Erciyes Üniversitesi açıkladı: Başvurular başladı...

Ay Çocuk Eğitim Merkezi’ne ( Sabancı Kültür Sitesi arkasındaki okulumuz ) 2019 ve 2020 doğum tarihli çocukların başvuruları kabul edilecek olup 2019 ve 2020 doğum tarihli başvurulara yeni sınıf açılacaktır. Başvuru yapacak personelin başvuru formunu ve gerekli belgeleri en geç 16 Haziran 2023 Cuma günü saat 17.00’a kadar Ay Çocuk Eğitim Merkezine teslim etmeleri gerekmektedir. Ayrıca başvuru formu ve gerekli belgeleri elden teslim edemeyecek personelin 01 Haziran - 16 Haziran 2023 tarihleri arasında [email protected] e- mail adresine başvuru evraklarını eksiksiz olacak şekilde göndermeleri gerekmektedir. 16 Haziran 2023 mesai bitiminden sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Ay Çocuk Eğitim Merkezine başvuru yapmak isteyenlerin, başvuru formunda “kayıt yaptırılmak istenilen birim” bölümüne “Ay Çocuk Eğitim Merkezi” yazması gerekmektedir. Yıldız Çocuk Eğitim Merkezinde boş kontenjan olması durumunda Ay Çocuk Eğitim Merkezi yedek listesinden puan sırasına göre başvurulara Yıldız Çocuk Eğitim Merkezine geçiş hakkı verilecektir.

Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi ve Ay Çocuk Eğitim Merkezi Erciyes Üniversitesi personel çocuklarına hizmet vermektedir. Değerlendirmeye alınacak kayıtlar, Erciyes Üniversitesi’nde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu (4/a, 4/b ve 4/c), 4857 Sayılı İş Kanunu (4/d) ve 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa tabi çalışan personelin çocukları arasından ve ekteki değerlendirme kriterlerinde belirtilen puanlama sistemine göre yapılacaktır. Başvuruda bulunan anne veya babanın en az birinin Erciyes Üniversitesi personeli olması gerekmektedir.
Erciyes Üniversitesi açıkladı: Başvurular başladı...

(Kayseri Üniversitesi personellerinin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.)
Başvuru sonrasında Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi ve Ay Çocuk Eğitim Merkezi’ne kayıt hakkını elde eden ve hakkından kendi istekleri ile vazgeçenler haklarını kaybedecek ve dönem listesinden silineceklerdir. Kayıt hakkından kendi istekleri ile vazgeçen başvuru sahiplerinden feragat dilekçesi alınacaktır. Tekrar talepleri olması halinde yeni kayıt döneminde yeniden müracaat etmeleri gerekmektedir. Ay ve Yıldız Çocuk Eğitim Merkezleri ile ilgili sadece e-mail yoluyla yazılı verilecek bilgiden birimlerimiz sorumludur. Telefon yoluyla sözel alınan bilgiden birimlerimiz sorumlu değildir. Ay ve Yıldız Çocuk Eğitim Merkezlerinden bilgi almak isteyen personele [email protected] e-mail adreslerinden bilgi verilecektir.
Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin asil listesi ve yedek kayıt hakkı kazanan öğrencilerin yedek listesi, 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü Üniversitemiz web sitesinde ilan edilecektir.
Erciyes Üniversitesi açıkladı: Başvurular başladı...

Kayıt Başvurusu İçin Gerekli Belgeler

- Fotoğraflı başvuru formu

- Çocuğun nüfus cüzdanı fotokopisi

- Anne – baba kurum kimlik fotokopileri ( diğer kurumlarda çalışan ebeveynlerden kurum kimliği bulunmayanlar çalıştıkları kurumdan onaylı “çalışıyor belgesi” getirmeleri gerekmektedir.)

- 4/b ve 4/d sürekli işçi kadrosunda çalışmakta olan personelin hizmet yılları Personel Daire Başkanlığı tarafından hesaplanamamaktadır. Bu nedenle 4/b ve 4/d kadrosunda çalışan personel. çalıştıkları birimlerin ilgili bölümlerinden kadroya geçtikleri tarih itibariyle 01 Haziran 2023 tarihine kadar bilfiil ( gün, ay, yıl) hizmet yılı hesaplamasını yaptırmaları ve başvuru evraklarına ekleyerek teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: Çocuğun nüfus cüzdanı fotokopisi, anne-baba kurum kimlik fotokopileri, başvuru formu ile birlikte verilmesi veya e-mail yoluyla da [email protected] e-mail adresine gönderilmesi gerekmekte olup eksik belge ve resimsiz başvuru formları kabul edilmeyecektir.
Erciyes Üniversitesi açıkladı: Başvurular başladı...

Veli bilgilendirme yazısı ve diğer başvuru evrakları için TIKLAYIN