Erciyes'e kar yerine insan yağdı!

Türkiyenin incisi Erciyes Kayak Merkezine kış tatilinin son gününde vatandaşlar akın attı. Yerli ve yabancı ziyaretçiler Erciyes'te doyasıya eğlendi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erciyes'e kar yerine insan yağdı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiyenin incisi Erciyes Kayak Merkezine kış tatilinin son gününde vatandaşlar akın attı. Yerli ve yabancı ziyaretçiler Erciyes'te doyasıya eğlendi. Yarıyıl tatilinin son gününü fırsat bilen vatandaşlar Türkiyenin sayılı kayak merkezleri arasında yer alan ve her yıl yüzbinlerce turiste ev sahipliği yapan Erciyes dağının yolunu tuttu.

Erciyes'e kar yerine insan yağdı!

Yerli ve yabancı turistler kayak merkezinde müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. O anların görüntüsünü kaydeden bir vatandaş görüntüleri haber merkezimize ulaştırdı. İğne atsan yere düşmez dedirten kalabalık Erciyes Kayak Merkezine olan sevgiyi bir kez daha gözler önüne serdi. Bembeyaz kar manzarası eşliğinde doyasıya eğlenen vatandaşların mutluluğu adeta gözlerinden okunuyordu.

Erciyes'e kar yerine insan yağdı!

5 kapısı 41 pisti ile kayakseverlere hizmet veren Erciyes Dağı kayak sezonu bitene kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.