'Erciyes Dağının altındaki kanallar aktif hale geldi. Bu gerçek bir tehlike!'

Erciyes dağı patlıyor mu? Erciyes dağının zirvesinden çıkan duman dikkat çekti! Kayserili vatandaşlar arasında Erciyes dağının patlayıp patlamayacağı merak ve endişe konusu... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Erciyes Dağının altındaki kanallar aktif hale geldi. Bu gerçek bir tehlike!'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

X adlı sosyal medya platformu üzerinden paylaşım yapan 'Reptilian Planet' (Sürüngen Gezegen) adlı hesabın bugün yaptığı paylaşım dikkat çekti. Hesap yaptığı paylaşımla Volkanik bir dağ olan Erciyes Dağının altındaki kanalların aktif hale geldiğini iddia etti.

Hesap dünyanın farklı yerlerinde gerçekleşen volkanik patlamaları işaret ettiği paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "17 kasım tarihinde Türkiye Kayseri şehri Erciyes dağında duman görüldü. O tarihlerde bir çok ülkede volkanlar patladı. Bu demek oluyor ki erciyes dağının altındaki kanallar aktif hale geldi. Bu gerçek bir tehlike."

Reptilian Planet tarafından yapılan paylaşıma Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen'i etiketleyen bir kullanıcı Evsen'e, 'Merhaba hocam böyle bir şey söz konusu mu?' sorusunu yöneltti. Evsen kendisine sorulan soruya, 'Bu görüntü eski. Atmosferik olay. Volkanik değil.' yanıtını verdi.

Konuya ilişkin Kayseri Olay'ın, "Tartışma yine başladı! Erciyes patlar mı patlamaz mı?" başlıklı haberini okumak için TIKLAYIN