Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin Abdülkadir Karavil ile bayileri ziyaret etti!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alparslan Baki Ertekin'e holdingin Güneydoğu Anadolu bölgesindeki bayilerini ziyareti sırasında yol arkadaşlığı yapan isim dikkat çekti. Bu isim, daha önce, holding şirketlerine talip olduğu ifade edilen Abdülkadir Karavil'den başkası değildi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin Abdülkadir Karavil ile bayileri ziyaret etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alparslan Baki Ertekin, 3 Haziran tarihinde Düzce’den başlayarak Türkiye’nin dört bir yanına dağılan holding bünyesindeki bayileri ziyaret ediyor. Karadeniz bölgesindeki bayileri ziyaret eden Ertekin, İstanbul Bağcılar’da Bellona’nın 635’inci mağazasının açılışına katıldıktan sonra Güneydoğu Anadolu bölgesindeki bayileri ziyaret etmeye başladı. 

Ceo’dan Pizza tavsiyeyi

10 Haziran tarihinde X Sosyal Medya hesabından, yapmadığı bir şey yaparak, yemek görüntüsü paylaşan Ertekin, ‘Bu hafta Diyarbakır Anabayimiz Karavil Pazarlama YK Başkanı Abdülkadir Karavil bey ile Mardin, Midyat, Nusaybin, Kızıltepe, Şırnak, Cizre, Silopi, Eğil ve Diyarbakır’da bayilerimizle bir araya geleceğiz. Sabah Diyarbakır’dan Şırnak’a gitmek için yola çıktık. Yol üzerinde Midyat’ın Süryani köylerinden Kafro’da yemek molası verdik. Kafro ya da Türkçe adı ile Elbeğendi köyü muhteşem taş evleri olan bir köy. Yediğimi, içdiğimi, gördüğümü hiç paylaşmam, paylaşmayı doğru da bulmam ama Kafro köyüne gelip Kafro Pizzeria’da muhakkak pizza yemenizi tavsiye ederim. Son dönemde yediğim en güzel pizzayı yedim. Çok popüler bir mekan sıra bekliyorsunuz ama inanın buna değiyor…’ dedi.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin Abdülkadir Karavil ile bayileri ziyaret etti!

Söz konusu paylaşımda pizzanın dışında dikkat çeken bir diğer şey ise Ceo Ertekin’in yol arkadaşıydı. Bu isim Holdingin en büyük anabayilerinden Karavil Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Karavil’den başkası değil. Abdülkadir Karavil’in ismi daha önce birçok kez holdingin şirketlerine talip olduğu yönündeki haberlerle gündeme gelmiş, Ertekin, haberlere tepki göstermişti. Son olarak Abdülkadir Karavil’in ihalesi yapılan ve satış için TMSF’den onay bekleyen holding şirketlerinden Doqu Home’a teklif veren konsorsiyum içinde yer aldığı, diğer şirketlerle de ilgilendiği öne sürüldü.