Emekli kadın böyle dert yandı: Daha önce ben kışlık 7-8 kilo alıyordum, şimdi 1 kilo zor aldım!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Talas'ta parti yöneticileri ile birlikte esnafı ve vatandaşları dinledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Emekli kadın böyle dert yandı: Daha önce ben kışlık 7-8 kilo alıyordum, şimdi 1 kilo zor aldım!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Pazar ziyareti yapan CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ve beraberindeki parti yöneticilerine vatandaşlar, yaşadıkları ekonomik sıkıntılardan dolayı dert yandı. Emekli olduğunu dile getiren bir kadının Özer’e, pazar tezgahı önünde alışveriş yaptığı sırada  “Fiyatlar pahalı, daha önce ben 7-8 kilo alıyordum kışlık, şimdi 1 kilo zor aldım” demesi dikkat çekti.
Emekli kadın böyle dert yandı: daha önce ben kışlık 7-8 kilo alıyordum, şimdi 1 kilo zor aldım! Ziyaretlerinin ardından iktidara tepki gösteren İl Başkanı Ümit Özer, “AKP’nin yandaşı koruyan, halkı unutan ekonomi politikası toplumda derin yaralar açıyor. İnsanlar ay sonunu zor getiriyor” dedi.
Emekli kadın böyle dert yandı: daha önce ben kışlık 7-8 kilo alıyordum, şimdi 1 kilo zor aldım!
“AKP YÜZÜNDEN VATANDAŞ DARDA, ZORDA, SIKINTIDA, AMA UMUTSUZLUK YOK, ÜLKEYİ BERABER AYAĞA KALDIRACAĞIZ. HEP BERABER…”
Özer, tepkisinde şu ifadeleri kullandı:  Vatandaşımızla dertleştik. Onlara kulak verdik. Çarşı pazarda yine bolca dert dinledik. AKP’nin yandaşı koruyan, halkı unutan ekonomi politikası toplumda derin yaralar açıyor. İnsanlar ay sonunu zor getiriyor. Bir avuç zengini daha zengin eden, halkın elindekini avucundakini ise pul eden AKP’nin koltuk korumalı, ballı rant paylaşmalı, kurmacalı ekonomi yönetimi yüzünden vatandaş darda, zorda, sıkıntıda... “İşlerin tadı yok. Sattığımız malı yerine koyamıyoruz. Kazancımız da satışımız da çok düştü. Masraflar kat kat arttı, yükseldi. Ne yapacağımızı şaşıyoruz” diyen #esnafımız, çektiğiniz sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Sizlerin de dediği, umutla beklediği gibi ülkemizin artık aydınlığa doğru değişime ihtiyacı var. “Fiyatlar pahalı, daha önce ben 7-8 kilo alıyordum, şimdi 1 kilo zor aldım” diyen emekli vatandaşımız, asla umutsuzluk yok. Bu iktidarın sizleri düşürdüğü çıkmazı, yokluğu, yoksulluğu biliyoruz. Çünkü AKP demek zam demek, zulüm demek, kuyruk demek, yasak demek! Hep birlikte bu kötü gidişe dur diyeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi; Bu ülkeyi beraber ayağa kaldıracağız. Hep beraber, hep beraber…
Emekli kadın böyle dert yandı: daha önce ben kışlık 7-8 kilo alıyordum, şimdi 1 kilo zor aldım!