Ekonominin patronları toplandı, peki ne konuştu?

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Hazine ve Maliye Bakanlığındaki toplantıya katıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Ekonominin patronları toplandı, peki ne konuştu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile Hazine ve Maliye Bakanlığındaki toplantıda bir araya geldiler.Ekonominin patronları toplandı, peki ne konuştu?Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek başkanlığında yapılan toplantıda yeni makroekonomik politikalar görüşülürken Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu’da reel sektörün talep ve beklentilerini iletti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun toplantı ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde: “Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek başkanlığında Merkez Bankası Başkanımız Hafize Gaye Erkan ve ekonomi bürokrasisi ile bir araya geldik. Yeni makroekonomi politikaları konusunda istişarelerde bulunduk. Reel sektörümüzün talep ve beklentilerini ilettik.”